Belediye başkanı seçildiği günden bugüne kadar her fırsatta halkla bir araya gelen ve halkın içinde olan Belediye Başkanı Genç, “Halkımız ile yaptığımız samimi sohbetler yüreklerimizi ısıtıyor, bize güç veriyor” dedi. Esnafla sohbet eden Başkan Genç, dile getirilen sorunları ve istekleri tek tek not alarak çözülmesi için ilgili birim müdürlüklerine talimat vereceğini söyledi.

Halkımızın Desteğiyle Bugünlere Geldik

Başkan Av. Ahmet Metin Genç, 2014 yılı seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlara verdiği sözü hatırlatarak, ”O zaman sizlere bir söz vermiştik. Eğer, halkımız teveccüh gösterip bizi seçerse, makamım halkımızın arası olacaktır diye… Birçok vatandaşımız da ‘Başkanım bu sözünüzü hiç unutmayacağız, ona göre’ diyerek mukabele bulunmuşlardı. Şimdi o sözü fazlasıyla yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde vatandaşlardan destek isteyen Başkan Genç, “Elhamdülillah sizlerin sevgisi, güveni olmazsa sokağa çıkacak cesareti bulamazdık. Yüzümüz ak, başımız dik bir şekilde sokağa çıkabiliyorsak, bu görevimizi layıkıyla yaptığımızı gösterir. Ben haftanın dört gününü vatandaşlarımızla iç içe geçiriyorum. Belediye başkanlığı bu demek. Halkımızın arasında olmak, onlarla sıcak samimi sohbet etmek yüreğimi ısıtıyor. Halkın içinde bulunmaktan büyük bir keyif alıyorum. Kendimi en mutlu hissettiğim zaman dilimleri halkımızın arasında olduğum zamanlardır. 

Vatandaşımızın en mutlu ve en acılı günlerinde hep yanlarında olmaya gayret gösterdim. Makamın dışına çıktığınız zaman, hizmet ettiğiniz kentin genel durumunu görme ve müşahede etme imkânınız olur. Sokakta gezerken, insanlara sarıldığım zaman vatandaş içindekini bana çok rahat dökebiliyor. Bu beni oldukça mutlu ediyor. Samimi ve içten oluyor insan. İşte belediye başkanı olarak beni en çok mutlu eden de halkın içinde olmak. Doğruyu ve yanlışı burada görüyorsunuz. Memnuniyeti ve mutsuzluğu ilk buradan öğreniyorsunuz. Bizleri başarılı kılan da bu” ifadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilisim