Of Devlet Hastanesi Of, Sürmene, Çaykara, Dernekpazarı ve Hayrat ilçeleri yanı sıra Trabzon ve Rize’nin de Of’a yakın ilçelerinden müracaat eden hastaları da kabul etmesi sonucu bölgede hasta göçünü önledi. Sağlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla tıbbi etik ilkelerinden ödün vermeden, çalışan ve hasta güvenliğini ön planda tutarak, gelişmiş teknolojiyle donatılmış olan Of Devlet Hastanesinin uzmanlaşmış kadrolarıyla kaliteli sağlık hizmeti sunması bölgede takdirle karşılanıyor.  

Bölge hastanesi konumuna gelen ve günlük ortalama 900-1000 arasında hasta kabul eden ve  26 uzman kadrosuyla 20 dolayında hasta türünde poliklinik yaban Of devlet hastanesinde bir çok ilde bulunmaya cihazlarıyla bölge insanına üstün hizmetlerin yapılması yöre hastanelerden de beğeni kazanıyor. Bölge insanına cevap veremez konumuna gelen Of Devlet Hastanesi yenileniyor. 

Tüm aşamaları tamamlanan Yeni Of Devlet hastanesinin yapımı için Önümüzdeki günlerde temeli atılacağı ve bölge halkına bir an önce hizmet verebilmek için İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu yeni hastanenin bir an önce yapılması için takipçisi olduğunu söyledi.  Of Devlet hastanesi Baş hakimi. Dr. Şaban Uysal Önümüzdeki günlerde de organ nakli için çalışma başlayacaklarını söyledi. Op. Dr. Uysal Artık Of devlet hastanesi bir marka haline geldiğini ve bölge insanına hizmet verecek konumda olmaması üzerine önümüzdeki aylar içinde ilçemize yakışır yeni bir hastanenin temelini atacaklarını “söyledi.

Şemsettin Öztürk
 
Editör: TE Bilisim