İl Başkanı Haydar Revi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telekonferans yöntemiyle yaptığı görüşmeyi, AK Parti Trabzon İl Başkanlığında ki makamında gerçekleştirdi. 

Görüşmenin yaklaşım yarım saat sürdüğü belirtilirken ana gündem maddesi ise Trabzon’da ki Koronavirüs hastalarının durumu olduğu öğrenildi. Görüşmede; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon’da ki Vefa Destek Grubunun çalışmalarını ve müracaat sayıları ile hastanelerde ki Koronvirüs vakaları, şehri giriş çıkışların durumunu ve özellikle yoğun bakım sayılarını Revi’den tek tek alarak yanın da ki A kadrosuna ilettiği ardından ise Trabzon için yapılması gereken her şeyin yapılması talimatını verdiği belirtildi.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede ayrıca Trabzon’a yapılması düşünülen Şehir Hastanesi ile ilgili de İl Bakanı Haydar Revi’den bilgi aldığı kaydedildi.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Türkiye’de yapılacak 7 şehir hastanesinden birin Trabzon olduğunu ve en kısa sürede başlanacağını ifade ettiği kaydedildi. Görüşme İl Başkanı Revi’nin hassasiyetlerinden ötürü Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a teşekkür etmesinin ardından sonlandırıldı. 
Birol SANCAK
 
Editör: TE Bilisim