Kaza, Fatsa ilçesi İslamdağ Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kumru ilçesinde fırıncı ustası olan ve Fatsa ilçesine kızını doktora götürmek isteyen Osman Çakmaktaşı (44) idaresindeki 52 AAU 217 plakalı otomobil, sağanak nedeniyle kayganlaşan yolda virajı alamayarak savruldu. Yolun alt tarafındaki fındık bahçesinde devrilen otomobilin sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, 16 yaşındaki kızı Dilanur Çakmaktaşı ise ağır yaralandı. Yaralı, olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Fatsa Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Olay yerinde yapılan savcılık incelemesinin ardından Osman Çakmaktaş’ın cenazesi Fatsa Devlet Hastanesi morguna götürülürken, jandarma ekipleri konuyla ilgili inceleme başlattı.

MEYRANUR YASA BOĞDU

Trabzon Yomra Merkez İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Meyranur Sungur gece saatlerinde aniden rahatsızlanması sonucu hastaneye kaldırıldığı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Meyranur’un kalp rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi.Minik Meyranur’un kalbinde delik olduğu ancak daha önce tespit edilemediği bilgisine ulaşıldı.

YANGIN PANİĞİ

Trabzon'un Ortahisar İlçesi'nde Atatürk Alanı'nda bulunan bir restoranda yangın çıktı. Restoranın çatısından bir anda yükselen alevlerin bacayı tamamen sardığı görüldü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri hareket ederek müdahalede bulundu.

SINIR DIŞI EDİLDİLER

Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Ekiplerince adli makamlardan alınan karar/talimata istinaden, Ortahisar ilçemizde faaliyet gösteren bir otelde Fuhuş yapmak amacıyla bulunduğu tespit edilen yabancı uyruklu 4 şahıs ile birlikte olduğu şahıslar ve yer temin edenler yakalandı. Haklarında Fuhşa Teşvik Aracılık ve Zorlama suçundan tahkikat başlatılıp, yabancı uyruklu şahıs sınır dışı edilmek üzere ilgili kuruma teslim edildi.

UYUŞTURUCU OPERASYONU

Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Polis Timlerince yapılan çalışmalarda adli makamlardan alınan arama kararı/talimatına istinaden D.U., H.T. ve T.Ç. isimli şahısların bulunduğu araç içerisinde ve üzerlerinde yapılana aramada; Bir miktar metamfetamin, bir miktar kubar esrar, 1 adet uyuşturucu kullanımına yarayan cam düzenek ele geçirildi.

ZEHİR BASKINI

Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda adli makamlardan alınan arama kararı/talimatına istinaden K.B. isimli şahıstan; Bir miktar metamfetamin, bir miktar kenevir tohumu, bir miktar esrar, 1 adet uyuşturucu kullanımına yarayan cam düzenek ele geçirildi.

RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

Motosikletli Polis Timlerince yapılan çalışmalarda, adli makamlardan alınan arama kararı/talimatına istinaden V.K. isimli şahsın bulunduğu araçta ve üzerinde yapılan aramada; 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör ve 4 adet fişek ele geçirildi.

ESRAR YAKALANDI

Motosikletli Polis Timlerince yapılan çalışmalarda adli makamlardan alınan arama kararı/talimatına istinaden A.G. ve H.İ.Y. isimli şahısların bulunduğu araç içerisinde ve üzerlerinde yapılan aramada; Bir miktar kubar esrar ele geçirildi.

AFAD KURTARDI

Muğla'dan yola çıkıp Rize’ye giden iki kişilik aile, navigasyonun yanlış yol tarif etmesi üzerine Bayburt'a 45 kilometre uzaklıkta bulunan Dumlu ve Kavlatan köyleri arasındaki yol güzergahında yollarını kaybettiler.

Yoğun kar yağışının ardından, karların erimesiyle birlikte yüksek kesimlerde kar suları çamura neden oldu. Çamura saplanma korkularından dolayı kayboldukları yerden ilerleyemeyen aile, telefonla ekiplere haber verdi. 2 kişilik ailenin yardımına Bayburt İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı arama kurtarma ve jandarma ekipleri yetişti. Yoğun sis nedeniyle ekipler, kaybolan aileyi bulundukları yerden Aydıntepe ilçesine 3 saatlik çabalar sonucunda güvenli bir şekilde getirdikten sonra, aile Araklı tünelinden Trabzon istikametine gitmek üzere yola koyuldu.

Editör: TE Bilisim