Bakalım A.Ş.’nin Hızırbey Mahallesi’ndeki şirket merkezi önüne gelen Kızılay otobüsünde kan bağışında bulunan esnaf ve vatandaşlar, ardından şirket bünyesinin ikramlarından tattılar. Kan bağışı kampanyasına Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odası Başkanı Başaran Maraba, Bakkalım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tayfun Ataman, oda ve şirket personelleri ile kent genelinde faaliyet sürdüren bakkallar ile esnaf ve vatandaşlar katıldı.

 
Bağış Yapmaya Davet Ettiler
 
Kan bağışı kampanyasını geleneksel hale getireceklerini dile getiren Bakkalım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tayfun Ataman, “Kan bağışına destek vermek amacıyla Türk Kızılayı ile kan bağışı organizasyonu düzenledik. Bu organizasyonumuzu geleneksel hale getirerek belirli periyotlarla sürdürmeyi planlıyoruz. Bakkallar olarak “Hayde Trabzon 1 Ünite Kan 3 Can” düşüncesiyle kan bağışına destek oluyoruz. Bugün burada önemli bir etkinlik yapmış oluyoruz ve herkesi düzenli olarak Türk Kızılay’ına kan bağışı yapmaya davet ediyoruz” dedi.

Tüm duyarlı vatandaşları kan bağışı yapmaya davet eden Ataman, “Vücutta kan verildiği zaman kan eksilmez. İhtiyaç sahibi birine umut oluruz. Vücudumuzda ki kan böbrekler vasıtası ile zaten dışarı atılıyor. Karadeniz’de yaşıyoruz. Bu kanlar Karadeniz’e gideceğine bir Karadenizliye gitsin. Biz de birer hayat kurtaralım” diye konuştu.
 
İnşallah Faydalı Olur
 
Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odası Başkanı Başaran Maraba, gurur verici bir gün geçirdiklerinin altını çizerek, “Bizim için gurur verici bir gün. Hayat kurtarıyoruz.. Daha Herkesi kan vermeye davet ediyoruz. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında böyle bir kampanya gerçekleştirmek istedik. İnşallah Trabzon için faydalı olur. Bu sosyal sorumluluk projemiz devam edecek” ifadelerine yer verdi.

 Trabzon genelinde ki bakkal amcalar da sosyal sorumluluk projesine duyarsız kalmayarak, şirketin Hızırbey Mahallesinde ki merkezine akın etti. Kızılay’ın otobüsünde sırayla kan veren bakkal amcalar ardından oda ve şirketin ikramı olan mangalda köfte ve tatlılarla mini bir piknik yaptılar. 
Bahattin BAŞTÜRK
 

Editör: TE Bilisim