İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Tonya ve Düzköy ziyaretinde AK Parti'ye yüklendi "Ne tarım bıraktılar, ne hayvancılık!" dedi. İlçe ziyaretlerine devam eden Trabzon Milletvekili Örs'ün ilk durağı Tonya'nın İskenderli beldesi idi. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Örs, yaptığı konuşmada yem fiyatlarındaki artışa dikkat çekerek "Yem fiyatları aldı başını gitti. Geçimi hayvancılık olan vatandaşlarımız, yem fiyatlarına yetişemiyor. Vatandaş ineğini satıyor. Hayvancılık öldü, süt para etmiyor. Ne yapsın bu millet" dedi.

HAYVANCILIK BİTİRİLDİ!

İskenderli'den Tonya'ya geçen Örs'e vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. Esnafı tek tek ziyaret eden İYİ Parti Milletvekili Örs burada yaptığı konuşmada "Rüzgarı sert, insanı mert Tonya'da sizlerle beraber olmaktan mutluyum, Esnafımız sıkıntıda. Çocuklarımız işsiz. Hayvancılık Tonya'nın birincil geçim kaynağı idi. Yanlış politikalarla bitirildi, ne tarım kaldı, ne hayvancılık! Bugün vatandaş zor durumda" ifadelerini kullandı.

ALGI KARIN DOYURMUYOR

İktidarın algı yaparak sorunları gizlemeye çalıştığını belirten Örs "Algı karın doyurmuyor, algı işsizliğe çare bulmuyor, algı kooperatif borcu ödemiyor. Ak Parti artık gerçeklerle yüzleşmeli, yüzünü millete dönmeli, milletin derdine çare olmalı. Ak Parti kredisini millet için değil tuzu kurular için kullandı, 5 müteahhit için kullandı ve miadını doldurdu" dedi.

EKMEK KUYRUKLARİ BİTECEK!

Örs, ziyaretini Çayırbağı ve Düzköy'de sürdürdü. Kalabalık topluluklara hitap eden Trabzon Milletvekili Örs yaptığı konuşmalarda "Biz gidersek ülke yıkılır, diyorlar.

Yıllardır onlara rağmen dimdik ayakta duran bu ülke, onlar gittikten sonra daha iyi olacak. Kötü günler geçecek, kutuplaşma kalmayacak, ekmek kuyrukları bitecek, çiftçiye haciz gelmeyecek, herkes eşit doyacak, işe alımlarda liyakat olacak, sofralara bereket gelecek, Trabzon'da istihdam alanları oluşacak, İYİ Parti gelecek ve Türkiye rahatlayacak" dedi.

Editör: TE Bilisim