Kasap, Rize'de bir iş yerinde düzenlediği "Hizmette 4 yıl" değerlendirme toplantısında gazetecilere yaptığı açıklamada, şehri sahiplendiklerini ve halkın hizmetkarı olarak görevlerini yerine getirme gayreti içerisinde olduklarını belirtti. 

Şehri geleceğe taşıma projelerini sürdürdüklerini ifade eden Kasap, "TOKİ ile birlikte 78 bin metrekarelik alanda gerçekleşen çalışma ile 14 blok, 753 adet konut, 1 alışveriş merkezi, cami, çocuklarımız için 7 adet oyun parkını içerisinde barındıran Timya Vadisi'ni tamamladık. Yeşili korumak için Doğu Park'ta modern yaşam alanı oluşturduk. Gençlerimizi zararlı ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için 17 Semt Sahası Projesi'ni tamamlayarak hizmete açtık." dedi. 

Kararları her zaman vatandaşlarla birlikte aldıklarına değinen Kasap, "Şehrin her noktasına hizmeti götürürken aynı gayret, hassasiyet ve şeffaflık çerçevesinde ilerledik. Ortak gayemiz Rize için çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Kasap, önemli projelerin devam ettiğine dikkat çekerek, "Meydan Projesini tamamlama aşamasına geldik. İçerisinde 600 araçlık otopark bulunacak. Batı Park çalışması hızla devam ederken Rize'yi Çaykent beldesiyle yakınlaştıracak Salarha Tüneli'nde yüzde 80 tamamlanma gerçekleşti. Sahil Dolgu Alanında Mavi Şehir çalışmaları hızla ilerliyor. Yatırımların tamamlanması ile Rize farklı bir görünüm kazanacak." ifadelerini kullandı. Kasap, büyük projelerin yanı sıra 150 bin ton asfaltlama, 22 kilometre içme suyu hattını tamamladıklarını, 950 bin metreküp taş duvar ördüklerini sözlerine ekledi.
 

Editör: TE Bilisim