SP, Trabzon il kongresini Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun da katılımı ile gerçekleştirecek. Kongre öncesinde basın gezisi yapan İl Başkanı Cevat Kurt yeni dönemde çok güçlü bir yönetim yapacaklarını ve il Başkanlığına devam edeceğini ifade etti.

1994 ruhu ortada

Türkiye’nin değişimi 1994 yılında Erbakan’ın liderliğindeki Refahlı Belediyelerle yakaladığını ve bunun ülke açısından büyük bir gelişim olduğunu söyleyen Kurt, ‘Trabzon’da  Büyükşehir ve Ortahisar’a talibiz, öyle projeler açıklayacağız, öyle adaylarla yarışa gireceğiz ki Trabzonlular ‘Evet ben oyumu buna vermeliyim’ diyecek’ dedi.

Temel Karamollaoğlu’nu 1000 araçlık konvoy ile karşılayacaklarını söyleyen Kurt, ‘Genel Başkanımız önce Rize’de olacak, sonra Trabzon’a gelecek. İyidere köprüsünde büyük bir coşku ile karşılayacağız ve Trabzon kongremize katılımını sağlayacağız’ ifadelerini kullandı.

Parti Kurmaz

Fatih Erbakan’ın Refah partisini yeniden kuracağına yönelik sorumuzu cevaplayan Cevat Kurt, ‘Bu milli görüş davası, ben Fatih beyin böyle bir yol ayrımına gireceğini sanmam ve bu konu ile ilgili ancak bu yorumu yapabilirim’ dedi.
 
Editör: TE Bilisim