Botaniğin önünden seyredip İsmetpaşa ilköğretim okulunun önündeki kavşaktan çıkan yol da kapatıldı. Bölgedeki Esnaf, Şoför ve vatandaşlar mağduriyet yaşadı. Müteahit firmanın bir an önce yolu açması bekleniyor.

Trabzon Beşirli’den Yonca kavşak ve tünellerle kente giren ve Beşirli ve Karşıyaka’dan devam eden Kanuni bulvarı Erdoğdu’ya kadar geldi. Erdoğdu Çatak mevkiindeki köprülü kavşak geçişleri ise bir türlü tamamlanamadı.
 
Kavşak çalışmalarının devam etmesi sebebiyle hem Çatak yolu kapatıldı hemde Atakent’ten Botanik’in önünden sağlı, sollu akan yol da haftalardır kapalı tutuluyor.

Köşk’e çıkan ve dönüş yolu olarak Çamoba ve Botanik bahçenin önünü kullanan yine Botanik’i gezip dönmek için Emniyet müdürlüğü lojmanlarının önünden İsmetpaşa’nın önüne akan araçlar da ara sokaklardan seyretmek zorunda kaldı.

Bölgedeki esnaflar ve vatandaşlar büyük bir mağduriyet yaşadıklarını söyleyerek, ‘Çatak’daki köprülü kavşak uzadı ve doğuya doğru tamamlanamadı. Bu sebeple de orada yollar kapatıldı. Ortaya büyük mağduriyet çıktı. Önemli olan bu tür çealışmaları  vatandaşı mağdur etmeden yapmak. Gece yaparsınız gündüz insanlar normal yaşamına devam eder, madddi ve manevi kayıplar ortaya çıkmıştır’ dediler.
 
Editör: TE Bilisim