İVME KAZANDIRDI

Ortahisar ziraat odasının başına geldikten sonrada, bu alanda çiftçilere yönelik yaptığı önemli çalışmalarla bu kurumu büyük bir ivme kazandırdı. Çiftçilere yönelik seminerler konferanslar ve daha bir çok etkinliklere imza attı. Özellikle fındık fiyatlarının artırılması, fındık üreticisinin ürettiği fındığının hak ettiği fiyata ulaşabilmesi için çok büyük mücadeleler verdi. Bu alanda verdiği mücadele, Trabzon’da fındık üreticileri nezdinde çok büyük takdir ve destek topladı. Bu çalışmalarla Ortahisar Ziraat Odası büyük bir kimlik kazandı. Trabzon’da ve Türkiye’de ses getiren bir kurum haline geldi..

400 BİN MASKE DAĞITTI

Pandemi döneminde, tedbir amaçlı, çiftçilere el dekenfektesi için, 100 bin küçük kolanya, 400 bin de maske dağıttı. Çiftçisinden gelen alan bazlı desteklerin bir çoğunu onlara hizmet olarak geri ödedi. Başkan tüm bu hizmetleri yaparken, şimdide, daha büyük bir hizmete imza attı. Başkan Bekâr, beş Aydan beri kuruma satın aldığı iki katlı hizmet binasını bitirerek, kayıtlı 15 bin çiftçisine oluşturduğu,bu güzel mekânda hizmet vermeye başladı. Ortahisar Ziraat Odası bu güzel hizmet mekanıyla kurumu adeta uçurdu.

ÖNEMLİ MESAJLAR

Kendisi ile görüştüğümüz Başkan Mustafa Bekâr Bizlere şu mesajı iletti: ‘Bizler Allah’ın izni ile aldığımız her görevi, halka hizme hakka hizmettir anlayışıyla yapan bir gelenekten geliyoruz. Bu görevler ve her görev bizim için kutsaldır. Halka hizmet, hakka ibadettir anlayışı bizi aldığımız her görevde hizmeti hakkıyla yapmaya teşvik etmiştir. Biz bu anlayışımız ve bu prensibimiz gereği hizmetlere aksamadan devam ediyoruz. Yapacak çok daha önemli işlerimiz var. Durmak yok hizmetlere devam.’

BİROL SANCAK

Editör: TE Bilisim