Başkan Kurukız, ilk olarak Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu’nu ziyaret ederek iki belediye arasında ortaklaşa yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette MHP Trabzon İl Başkan Yardımcısı Erhan Kekeç de hazır bulundu.

Başkan Kurukız, ardından AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman’ı makamında ziyaret etti. Kurukız, burada yaptığı açıklamada, “Cumhur ittifakı kapsamında, ‘Önce ülkem ve Milletim’ diyen Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ve omuz omuza verdikleri milletimizin seçtiği Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a saygılarımı sunuyorum. Mümin başkanımızla Cumhur İttifakı adayı olmanın rahatlığı ile çalışıyoruz. Bakanlarımıza, milletvekillerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok destek ve hizmetler aldık. İnşallah hem Şalpazarı hem de Çarşıbaşı için bu hizmetlerin devamı artarak gelecek. Buna inancımız tamdır.” dedi. Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu ise, "Refik başkanımızın temennilerine katılıyorum. Hakan Kocaman başkanımızla ve  Hüseyin Kara başkanımızla el birliği içinde Çarşıbaşı için mücadelemizi sürdürüyoruz. Çarşıbaşı için güzel projelerimiz var. İnşallah bütün hedeflerimizi el birliği içinde gerçekleştireceğiz. Destekleri için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

KOCAMAN TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman ise, “Şalpazarı Belediye Başkanımız Sayın Refik Kurukız ve Çarşıbaşı Belediye Başkanımız Sayın Mümin Nuhoğlu’nun parti binamızda bizleri ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduk. Ziyaretleri ve hoş sohbetleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim