Programa Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun, Ak Parti il yönetim kurulu üyesi Besire Çörekçi Arslan, Akçaabat İlçe Başkanı Hüseyin Altıntepe, İlçe Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin, Ak Parti Akçaabat ilçe teşkilatı, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Kariyet Günlerinde öğrencilerin teknik ve mesleki alanda meziyetlerini sergiledi.  

Meslek Ve Teknik Liselerimiz Çok Önemli

Program açılış töreninde konuşan Ayvazoğlu, “Hükümetin meslek ve teknik eğitim öğretim veren okullara verdiği desteğin katma değeri yüksek ürün üretiminde hem ara eleman temini hem de bu okullardan mezun olup lisans düzeyinde eğitim alacak öğrencilerimizin teknik bilgi ve becerisine yapacağı katkı son derece önemli. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin sürekli gelişen ve değişen ülkemizin inşaasında iyi birer teknik kabiliyeti yüksek bireyler olarak baş rol oynayacaklarına dair güven ve memnuniyet duyduğumu ifade etmek isterim“ ifadelerini kullandı. 

Tebrik Etti

Ardından Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ve beraberindeki heyet, Ulusal düzeyde TÜBİTAK himayesinde düzenlenen yarışmada projeleriyle ikincilik ödülü alan Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Editör: TE Bilisim