Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesinin Trabzon'u sosyal alanlarla donatmaya devam ettiği belirtildi.

Trabzon'a birbirinden önemli çok sayıda sosyal alan kazandıran Büyükşehir Belediyesinin, Ortahisar ilçesine bağlı Kalkınma Mahallesi için hazırladığı, "Kalkınma Parkı Yarı Otomatik Otopark ve Sosyal Tesis Projesi"ne ilişkin ihale sürecinin başladığı ifade edilen açıklamada, proje kapsamında Kalkınma Mahallesi'ne toplamda 171 araçlık otopark kazandırılırken ayrıca 15x30 metre ebadında suni çim halı saha ve 160 metrekare kauçuk zeminli çocuk oyun alanı inşa edileceği aktarıldı.

Açıklamanın devamında, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun da şu ifadelerine yer verildi:

"Trabzon'un her noktasında çalışmalara devam ediyoruz. Şehir geneline modern otoparklar ve yaşam alanları kazandırmaya özel önem veriyoruz. Kalkınma Mahallemiz için çok güzel bir proje hazırladık. Bu önemli mahallemize yarı otomatik otopark ve sosyal alanlar kazandıracağız. Hem halkımızın otopark ihtiyacına cevap vereceğiz, gençlerimize ve çocuklarımıza spor ve oyun alanı kazandıracağız. Proje çalışmalarımız tamamlanmış olup ihale sürecine başlanmıştır, hayırlı uğurlu olsun."
 
Editör: TE Bilisim