Toplantıya AK Parti Trabzon İl Yönetiminde yer alan İşadamı Muzaffer Kasap da katıldı. Yönetim Kurulu toplantısında konuşan AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Zeki Çabuk şunları söyledi: “Göreve başladığımız zaman şunu ifade etmiştik; biz bu koltuktan ayrılırken değil, asıl önemlisi bu koltukta otururken gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır. Vatandaşımızın gönlüne dokunabilmektir. Hep bu ehemmiyette çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Göreve ilk geldiğimizde Şalpazarı’nda vatandaşımız ve hatta yönetici arkadaşlarımız dahi hiçbir çalışma olmadığını ve keser sesinin duyulmadığını söylüyorlardı.

Hamd olsun teşkilatımızla birlikte İl Başkanımızla, Büyükşehir Belediye Başkanımızla, Milletvekillerimizle, Bakanlarımızla gece gündüz çalışarak İlçemizi şantiyeye çevirdik. Hiç bir zaman dedikodunun içerisinde olmadık, İlçede polemik yaratacak hiçbir şeye cevap vermedik. Tüm teşkilat mensuplarımızdan isteğim şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir dedikodunun içinde yer almamaları.  Gerek sokakta gerekse sosyal medyada paylaşım yapmamalarıdır. Tüm teşkilat mensuplarımızın bu hassasiyetimize bağlı kaldıkları için teşekkür ediyorum.”

YENİ İL YÖNETİCİLERİNE BAŞARILAR DİLEDİ

“Şimdiye kadar vatandaşlarımızın cenazesinde, düğününde, hastasının yanında, öğrencilerimizin yanında, nerede bir yardıma ihtiyaçlı hemşehrimiz varsa onun yanında olmaya çalıştık.” diyen AK Parti İlçe Başkanı Zeki Çabuk şöyle devam etti: “Sevinçli ve üzüntülü günlerinde hemşehrilerimizin yanında olduk. Bundan sonra da gece gündüz demeden halkımızla birlikte yol yürümeye devam edeceğiz. Bizim görevimiz sefer yapmaktır. Biz sefer yapmaya mükellefiz.  Zafer Allah’ındır. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ilçemizin sorunlarıyla ve vatandaşımızın derdi ve sıkıntısıyla hemhal olmaya gönüllerini almaya devam edeceğiz. Ben İlçe Koordinatörlerimizi ve İlçemizin evladı İl Yöneticimiz Muzaffer Kasap’ı, İl Başkanımız Sayın Sezgin Mumcu’nun nezdinde tekrar tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” Toplantıda, AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Üyesi Yavuz Muhcu, Şalpazarı İlçe Kadın kolları Başkanı Emine Atalar, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclisi Üyeleri de hazır bulundular.

Editör: TE Bilisim