Ziyaret sırasında konuşan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Beş yıldan beri Vakfıkebirmize çok güzel hizmetler yaptınız. Ulaşım ve altyapı konusunda rekorlar kırdınız. 31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerinde de Vakfıkebir halkımızın çok büyük desteği ile Belediye Başkanı seçildiniz. İnşallah bundan sonra da Vakfıkebir halkımızın beklentileri doğrultusunda sosyal projelere el atacaksınız. Buna gönülden inanıyorum. İlk günkü şevkle heyecanla çalışacağınızı biliyoruz. Yüce Allah utandırmasın. Bizler Milletvekilleri olarak vaat ettiğiniz projelerinizi gerçekleştirme noktasında sizlere her türlü desteği vereceğimizi belirtmek isterim. Vakfıkebirli hemşerilerime verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. AK Parti ve MHP’nin İlçe Başkanlarına, yönetimlerine ve tüm teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Tekrar sizlere başarılar diliyorum. Cenabı Allah sağlık versin, güç versin, kuvvet versin” dedi.     

Alnımızın Akıyla Halkımızın Karşısına Çıkılacağız

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ise, “Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Rabbim bundan önce yaptığınız hizmetlerin artarak devam etmesini nasip eylesin. Çalışmalarınızdaki başarılar sandıklara yansımış. Yapacağınız bütün işlerde bizler dört milletvekili olarak yanınızda olacağız. Bu bir ekip işidir. Birlikte çalışacağız. İnşallah bir beş yıl sonra alnımızın akıyla halkımızın karşısına çıkılacağız” diye konuştu.  

Sosyal Projelere İmza Atacağız

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “Bugüne kadar herkesin Belediye Başkanı olabilmek için gayret gösterdik. Vakfıkebirimize arzu ettiğimiz noktaya taşıyabilmek için var gücümüzle çalıştık. Çok uyumlu bir seçim dönemi geçirdik. Yeni dönemdeki projelerimiz sizlerin desteği ile gerçekleşecektir. Vatandaşlarımızın talepleri, tercihleri bizleri yönlendiriyor. Bu dönem inşallah daha sosyal projelere imza atacağız. Bizler sadece seçimde aldığımız başarıları değil, eksik noktalarımızı da değerlendiriyoruz. Çok büyük bir sorumluğumuz var. Eksiklerimizi tespit ederek yolumuza devam ediyoruz. Yüce Allah hayırlı hizmetleri yapabilmeyi nasip etisin. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Tuncay HACIFETTAHOĞLU
 
Editör: TE Bilisim