Hac mevsiminin bitmesinin ardından Türkiye’ye dönen Kafileler aileleri tarafından karşılanıyor. Kutsal Topraklardan Trabzon’a dönen ilk hacı kafilesini Semerşah Gurup Ersey Turizm dün sabah 05.00’da Trabzon Havaalanı Dış Hatlar Terminali’nde güller ile karşıladı.

Bol Bol Dua Ettik

Hac mevsiminin bitmesinin ardından dönen kafilelerin İlki Trabzon Havaalanına indi. Hac İbadetini tamamlayıp kutsal topraklardan dönem dönen kafileyi Semerşah Gurup Ersey Turizm Trabzonlu hacıları dün sabah 05.00’da Trabzon Havaalanı Dış Hatlar Terminali’nde güller ile karşıladı. 

Kafilenin Kutsal topraklardan Trabzon’a gelen ilk kafile olmasında havaalanında heyecan yarattı. İbadetlerini tamamlayıp memleketlerine dönen hacılar Havaalanında mutluluklarını dile getirdiler. İbadetlerini tamamlayan hacılar herkese nasip olmasını dilediler. 

Hac ibadetini yerine getirmenin ayrı bir heyecan verdiğini belirten Hacılar hac ibadetini yerine getirmenin Kutsal toprakları ziyaret etmenin tarif edilemez bir duygu olduğunu şehitler içini, Türkiye için ve bütün İslam âlemi için bol bol dua ettiklerini dile getirdiler. Uzun aradan sonra memleketlerine ulaşan ve ailelerine kavuşan hacılar hem hacı olmanın hem de ailelerine tekrar kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar. 
 
Editör: TE Bilisim