Jandarma dedektifleri JASAT ile Yomra İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin olay ile ilgili araştırmasında hırsızlık olayını S.D., F.B. ve A.C.U’nun gerçekleştirdikleri ve çaldıkları demirleri 1.000 TL karşılığında hurdacıya sattıkları tespit edildi. Konu ile ilgili adli süreç devam ediyor.

HIRSIZ SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Trabzon’un Arsin ilçesi Kuzguncuk Mahallesi’nde 112 Acil Çağrı Merkezini arayan E.A. isimli şahıs kendisinin cami imamı olduğunu ve sabah namazını kıldıktan sonra askıda bıraktığı ceketinin cebindeki cep telefonunun çalındığını beyan etti.

Olay ile ilgili Jandarma dedektifleri JASAT ile Arsin İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin araştırmasında hırsızlık olayını İ.B’nin gerçekleştirdiği tespit edildi. İ.B.’nin yapılan sorgusunda telefonu kendisinin çaldığını ve Vakfıkebir ilçesinde telefoncuya sattığını ifade etti. Konu ile ilgili adli süreç devam ediyor.

YASA BOĞDU

Rize’nin Kaplıca Mahallesi sakinlerinden Turan ve Melahat Kaptan’ın oğlu, Sevgi Kaptan’ın eşi, Burak ve Merve Kaptan’ın babası, Selçuk, Mehmet Ali, Emre ve Fatih Kaptan’ın amcası Hızır Kaptan (55) İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. İş adamı Kaptan’ın cenazesi İstanbul’da toprağa verildi.

KALBİNE YENİLDİ

Trabzon’un Çaykara İlçesi Taşören Mahallesinden Ali Rendeci Kırşehir’de geçirdiği Kalp krizi sonunu hayatını kaybetti. Merhum Ali Rendeci’nin cenazesi Kırşehir’den Taşören’e getirilerek aile kabristanlığında toprağa verildi.

NEREDESİN ZAHİDE?

Giresun’un Görele ilçesinde dün sabah saatlerinde evinden ayrılan zihinsel engelli 58 yaşındaki Zahide Atmacaoğlu geri dönmeyince arama çalışmaları başlatıldı. İlçenin Kaynar köyündeki evinden ayrıldıktan sonra Zahide Atmacaoğlu’nun akşam olmasına rağmen eve dönmediğini fark eden

Editör: TE Bilisim