Trabzon’un Sürmene İlçesi’nde bulunan Manahoz Deresinin Üstünden geçen köprüye Alparslan Türkeş ismi verildi. Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün,  köprünün isminin Alparslan Türkeş olduğunu duyurdu ve hayırlı olmasını diledi. Başkan Üstün, “MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve İlçe Başkanı Hamit Küçükali'nin isteği üzerine Çarşı Mahallesi ile Yemişli Mahallemizi bir birine bağlayan köprünün ismini Alparslan Türkeş Köprüsü koyduk. 2020 Yılı Ekim Ayı Belediye Meclisimizde Ak Parti ve MHP Oyları ile onaylanan Alparslan Türkeş Köprüsü ismi hemen uygulamaya koyuldu.” dedi.
 
TARIM’TAN TEŞEKKÜR


MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Başkan Üstün’e teşekkür etti. Tarım, “Sürmene Çarşı Mahallesi ile Yemişli Mahallesini birbirine bağlayan köprüye Alparslan Türkeş ismi verildi. Sürmene İlçe Başkanımız ve Cumhur ittifakımızın Belediye Başkanı Sayın Rahmi Üstün beyefendiye teşkilâtımız adına şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.
 
ÖNERİMİZ KABUL EDİLDİ

MHP Sürmene İlçe Başkanı Hamit Küçükali ise şunları kaydetti: “MHP ilçe teşkilatı olarak vermiş olduğumuz Alparslan Türkeş isim önerimizi kabul eden sürmene belediye encümenlerimize ve onaylayan sürmene belediye başkanı Rahmi Üstün Beye teşkilatım ve şahsım adına teşekkür ederim.”
 

Editör: TE Bilisim