Cuma namazının ardından Kemaliye Camii avlusunda Filistinli şehitler için yoğun bir katılımla pandemi kurallarına da dikkat edilerek gıyabi cenaze namazı kılındı.

Daha sonra Anadolu Gençlik Derneği Gümüşhane il yönetim kurulu üyesi Dr. Öğretim Üyesi Yakup Topal, yaptığı basın açıklamasında günlerdir süren terörist İsrail saldırılarında çok sayıda Filistinli vatandaşın ilk Kıblegahımız olan Mescid-i Aksa’yı canlarıyla, kanlarıyla savunurlarken yaralandıklarını ve şehit olduklarını hatırlattı.

Anadolu Gençlik Derneği Gümüşhane il yönetim kurulu üyesi Dr. Öğretim Üyesi Yakup Topal, “Terörist Israil’in yapmış olduğu bu saldırıları kalbinde merhamet taşıyan, insanlıktan nasibini almış hiçbir kimsenin kabul etmesi mümkün değildir. Terör örgütü İsrail sadece Müslümanlar için değil, bütün insanlık için bir beladır.

Bu belanın ortaya çıkmasının arkasındaki sapkın düşünce olan Siyonizm tüm insanlık için 7 - 24 problem üretmektedir. Siyonist İsrail’in bu küstahça davranışlarının kaynağı Batı’dan aldığı cesarettir. Birleşmiş Milletler, NATO, ABD ve Avrupa Birliği İsrail’in her sapkınlığına el altından ya da açıktan destek olmaktadır. Siyonist İsrail, Filistin’de yaptığı her tecavüzün, küstahlığın, şımarıklığın karşılığını mutlaka alacaktır” dedi.

Editör: TE Bilisim