Araç girişinin kapatılarak ses ve görüntü kirliliğinin önüne geçildiği, moloz yığınlarının çıkarılarak fiziken korumaya alınan Çamlık, belediye meclisi tarafından kabul edilen imar planıyla hukuki olarak da koruma altına alındı. Başkan Danışmanı Asım Suyabatmaz, bölgede “Çamlık Mesire Alanı Bilgilendirme Toplantısı” düzenleyerek yapılan çalışmalarla ilgili kamuoyunu bilgilendirdi.

Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve geldiği günden itibaren hizmet odaklı çalışmaları hayata geçirdiğini söyleyen Suyabatmaz, “Başkanımız göreve geldiği ilk günden itibaren hizmet odaklı yönetim anlayışı çerçevesinde Altınordu’da belde evler alanını halka açtı, sahil ilçelerimizde kumsal alanında bulunan kaçak yapıların kaldırılmasını ve Ünye vahşi çöp depolama alanının kapatılarak rehabilite edilmesini sağladı. Çamlık’ta da benzer koruma planları yapıldı. Eski motel alanının olduğu yeri ağaçlandırılacak alan olarak belirledik.

Artık tüm Çamlık severlerin Çamlık hakkındaki endişelerini kalıcı olarak ortadan kaldırmış bulunuyoruz. Şimdi sıra ortak akılla karar verdiğimiz kır kahvesini yapmaya geldi. ORTUR şirketi marifetiyle yapılacak kır kahvesi burada sadece sosyal tesis hizmeti vermeyecek aynı zamanda Çamlık’ın güvenlik noktası da olacak. Soğuk ve yağışlı havalarda Çamlık’ta vakit geçirebileceğimiz sıcak bir mekân oluşturulmuş olacak. Ünye Çamlık halkındır, halka açıktır ve böyle olmaya da devam edecektir” şeklinde konuştu.
 
Editör: TE Bilisim