Trabzon'da bayramın 2. gününde cinayet işlendi. 3 nolu Erdoğdu Mahallesi’nde yaşanan olayda 3 kişi yaralandı. Küçük yaştaki çocukların kavgasına ailelerden gençler karışınca ortalık bir anda savaş alanına döndü. Bir kişinin bıçakla yaralandığı öğrenilirken silahla vurulan iki kardeşten birisi kurtarılamadı. 

GÖZALTILAR VAR

Edinilen bilgilere göre olayda Birkan (Furkan) Öztürk isimli genç tüm müdahaleler rağmen hayatını kaybederken kardeşi Gürkan Öztürk ise yaralandı.  Bıçakla yaralanan B. K. A ise Farabi hastanesinde tedavi altındı. Olayla ilgili 6 isim gözaltındı. Bıçağı ve silahı kimin kullandığının tespitine çalışılıyor.

Trabzon Bayramın ikinci gününde işlenen cinayetle sarsıldı. 15.05.2021 günü saat 01.15 sıralarında 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi Bitki Sokak üzerinde meydana gelen bıçaklı ve silahlı yaralamada Gürkan Öztürk ve Birkan(Furkan) Öztürk isimli kardeşler yaralanmaları sonucu Fatih Devlet Hastanesi'nde kaldırıldı. Birkan Öztürk isimli gencin sol kasıktan giren mermi sağ kalçadan çıktı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Diğer taraftan B.K.A. isimli şahsın ise sol karın batın kısmından bıçak ile yaralandığı ve Farabi Hastanesinde tedavi gördüğü, hayatı tehlikesinin olmadığı bilgisine ulaşıldı. Olay ile ilgili olarak olaya karışan taraflardan Y.Ö, E.Ö ile karşı taraftan I. G. Y., S.K., S. P. Ü.A  isimli şahıslar Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındılar.  Olayla ilgili tahkikat Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yürütülürken hem Farabi Hastanesi hem de Fatih Devlet Hastanesinin önünde geniş güvenlik önlemleri alındığı görüldü.



 

Editör: TE Bilisim