Olay iddiaya göre 9.12.2020' de Giresun Organize Sanayi Bölgesi mevkiinde kaldırıma çıkan Kartal taksiyle Muammer T. idaresindeki aracın şoförünün dikkatsizliği sonucu yaşandı. Kaldırıma çıkan araç Karakayalı'yı yaraladı. Öğlen 12.30 sıralarında yaşanan kazada olay yerine çağrılan ambulansla Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil polikliniğine getirildi.

İFADESİ DAHİ KENDİSİNE VERİLMEMİŞ!

Ali Karakayalı baygın şekilde getirildiği hastanede doktorların tüm vücut taraması sonucunda sırt bölgesinde ağrıları olduğuna dair evine gönderildi, geçici ilaç tedavisi ile taburcu edildi. Olay günü kendisine çarpan sürücü tedavi masraflarını o anda söylemekte kaldı. Karakayalı bundan sonrasını; " Ben kaza yaptıktan sonra bir daha bu kişi beni ne aradı, ne sordu. Arayıp geçmiş olsun bile demedi. Şahsın ifadesi ve hastanın dosyası tarafıma verilmedi. İğne ilaç tedavileri ile 6 ay zor zamanlar yaşayarak vücut direncim kaybolunca aynı hastaneye Beyin Cerrahı Dr. K. K. 'ya gittim. 13. 06. 2021 tarihinde sırt bölgemde kırıklar tespiti sonucu ameliyata alındım. 3 adet platin uygulaması yapıldı" dedi.

GAZETEMİZ HER İKİ HASTANEDE ARAŞTIRDI

Gazetemiz ekibi her iki hastane yönetimi ile görüştü. Şahsın 5 gün müşaade altında tutulduktan sonra taburcu edildiğinden, Ali Karakayalı'nın yaşanan kaza sonrası hangi tetkik ve kontrollerde geçtiğinin dekontlarına ulaştı. Yetkililerin yardımcı olduğu konuyla mağdur şahıs bu olayda vefasız sürücüden şikayetçi olduğunu dile getirdi. Yine olay günü bir çok kişinin olaya şahitlik yaptığını, kamunun olay dosyasının kapatılmasına isyan ederek yeni bir süreç başlattı.

ZEKİ ALTUNDAŞ-SEDAT KARAKAYA

Editör: TE Bilisim