Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirilenprograma, Üniversitemiz akademik ve idari personelinin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı. Kelkit SHMYO öğrencilerimizin hazırladığı video gösterimi, tiyatro oyunları ve düzenlenen canlı müzik gösterisi büyük beğeni gördü.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Kelkit SHMYO Müdürü Doç. Dr. Canan Sancar Özkök, Acil Tıp Hizmetlerinin hayat zincirinin anahtarı olduğunu vehastane öncesi acil bakımın önemli bir parçasını oluşturduğunu dile getirerek,gece-gündüz demeden özveri ile görevlerinin başında olan tüm Anestezi Teknikeri ve Paramediklerin“13 Aralık Anestezi Teknikerleri Günü ile 22 Aralık ParamediklerGünü”nü kutladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek13 Aralık Anestezi Teknikerleri Günü ile 22 Aralık Paramedikler Günü’nü kutlayarak şunları, söyledi: “Sağlık hepimiz için vazgeçilmez ve ilk sıradadır. Anestezi teknikerleri ve teknisyenleri ile paramedikler, bizlerin sağlığı için gece gündüz ayrımı yapmadan ailelerinden ve sevdiklerinden uzak bir şekilde büyük çaba göstermektedirler.  Özellikle son yıllarda hayatımızda başrol oynayan salgın ile mücadele safhasında da insanüstü bir gayret gösterdiklerini görmekteyiz. Bu amaçla da tertiplenen kutlama programında emeği geçen başta Kelkit SHMYO Müdürü Doç. Dr. Canan Sancar Özkök olmak üzere tüm akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimize teşekkür ediyor, bu anlamlı günlerini en içten dileklerimle kutluyorum.”
 

Editör: TE Bilisim