Rahmet ayının bolluk, bereket ve sağlık getirip hayırlara vesile olmasını dileyen  iş insanı Pospor, yaşadığı Kocaeli ve memleketi Giresun halkının Ramazan ayını kutlayarak mesajında şu ifadelere yer verdi:  “ Şeytanın zincire vurulduğu Ramazan-ı Şerife bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, içinde bulunduğumuz bu zor dönemi bir an önce atlatmayı temenni ediyor, Ramazan ayının ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Başta yaşadığım Kocaeli ve hemşehrilerim olmak üzere milletimizin ve tüm İslam Aleminin mübarek Ramazan ayını kutluyor, sağlık, mutluluk ve afiyet içerisinde bir Ramazan ayı geçirmelerini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”diye konuştu.

BU AY, İNSANLARIN KENETLENME AYI

On bir ayın sultanı ramazan-ı Şerif'in aynı zamanda insanların kenetlenme ayı olduğunun da altını çizen iş insanı Yılmaz Pospor sözlerine şöyle devam etti: "Paylaşmanın verdiği mutluluğun yeri başkadır. Evi, hayatı, tecrübeleri veya sevgiyi paylaşmanın sıcaklığıyla ısınır içimiz.

Yemeğin paylaşıldığı sofralar ise bambaşkadır.  Günlük telaşların geride kaldığı, çatık kaşların yerini gülümsemeye bıraktığı o sofralarda coşku vardır, huzur vardır, mutluluk vardır. İnsanların heyecanla Ramazan’ı beklemesi biraz da bundandır. En bereketli ay olmasının yanı sıra, insanların birbirine en çok kenetlendiği zamandır 11 ayın sultanı."

SEDAT KARAKAYA

Editör: TE Bilisim