MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Trabzon’da müstakil evlerin resimlerini çekerek hayali olarak Araplara kiralayıp dolandıran suç şebekeleri olduğunu söyledi. Başkan Tarım, “Bu işin önü alınmazsa Türk milleti için ayıp, mağdurlar için yazık olacaktır” diyerek önlem alınmasını istedi. Başkan Tarım, Arap turistlere yapılan dolandırıcılığın sonuçlarının turizmden umutlu olan ve iyi bir gelir elde eden kent için tehlikeli olduğunu belirterek, “Gün geçmiyor ki Arap turizmini baltalamak için ahlaksız bir durumla karşılaşmayalım. Oturduğumuz sitedeki müstakil evlerin resimlerini çekerek hayali olarak Araplara kiralayıp dolandıran şebekeler türedi. Bu işin önü alınmazsa Türk milleti için ayıp, mağdurlar için yazık olacaktır.” ifadelerini kullandı.  

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım Trabzon’da müstakil evlerin resimlerini çekerek hayali olarak Araplara kiralayıp dolandıran suç şebekeleri olduğunu söyledi. Başkan Tarım, “Bu işin önü alınmazsa Türk milleti için ayıp, mağdurlar için yazık olacaktır” diyerek önlem alınmasını istedi.

 TÜRK MİLLETİ İÇİN AYIP, MAĞDURLAR İÇİN YAZIK OLACAK 

Başkan Tarım, Arap turistlere yapılan dolandırıcılığın sonuçlarının turizmden umutlu olan ve iyi bir gelir elde eden ilimiz için tehlikeli olduğunu belirterek, “Gün geçmiyor ki Arap turizmini baltalamak için ahlaksız bir durumla karşılaşmayalım. Oturduğumuz sitedeki müstakil evlerin resimlerini çekerek hayali olarak Araplara kiralayıp dolandıran şebekeler türedi. Bu işin önü alınmazsa Türk milleti için ayıp, mağdurlar için yazık olacaktır” ifadelerini kullandı. 

ACI FATURALAR ÖDEMEK ZORUNDA KALIRIZ 

Başkan Tarım, bu tür de dolandırıcılıkların faturasının ağır olduğunu söyleyerek, “Hepimiz bulunduğumuz ilin, dolayısıyla da ülkemizin ekonomisini düşündüğümüzde bu insanlara yapılan zulmün acı faturasını ödeyecek olduğumuz kaçınılmaz bir sonuçtur. Arap sever olmasak ta; önce insan sever, sonrada vatansever olmak mecburiyetimiz vardır” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim