Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, ilgili birim amirlerinin de katılımıyla belediyemizde çalışan işçilerle toplantılar düzenlendi.

İkmal bakım binasında düzenlenen toplantılarda konuşan Başkan Muhammet Balta, “Mart ayı sonu itibarıyla Belediye Başkanlığı görevimizde 7 yılımızı tamamlayacağız. 7 yıl içerisinde hep birlikte çok ciddi hizmetler yaparak kırılması zor rekorlara imza attık. Hükümetimizin desteği ve kendi ürettiğimiz kaynaklarla bu hizmetleri gerçekleştirdik. Şuanda burada hem kadrolu hem de şirket personeli işçi arkadaşlarımız var. Göreve geldiğimizde kadrolu ile şirket personeli işçilerimiz arasında ciddi bir ücret farkı vardı. Kısıtlı imkanlarımıza rağmen aradaki bu ücret farkını kapattık.

 Kadememizi öğrenci yurdunun olduğu bölgeye taşıyarak tek bir noktada toplayacağız. Orada sizlerin daha güzel imkanlarla çalışabileceğiniz nezih bir ortam oluşturacağız. Buradaki alanda ise kapalı yüzme havuzu yapılacak.

Her zaman sizleri çalışma arkadaşımız olarak görüyor öyle davranıyoruz. Birbirimizi seveceğiz, saygı duyacağız. Herkesin görevi ayrı ayrıdır. Ama bizim gözümüzde hepinizin değeri aynıdır. Bizler büyük bir aileyiz ve aynı hedef doğrultusunda çalışıyoruz. Hep birlikte Vakfıkebirimize daha iyisini daha güzelini yapmak için gayret ediyoruz.

Bizden öncekin dönemlerde ilçemizde görev yapan Belediye Başkanlarımız imkanlar ölçüsünde en iyisini yapmaya çalıştılar. Sabri Amcamız rahmetli oldu, mekanı cennet olsun uzun yıllar ilçemiz için çalıştı. Sonra benimde öğretmenim olan Yunus Halis Mollaahmetoğlu Hocamız geldi hizmet etti, daha sonrada Hayri Birinci Abi hizmet etmeye devam etti. Onlara da sağlıklı bir ömür diliyorum. Bir gün gelecek bizlerde bu onurlu görevi başka bir arkadaşımıza devir edeceğiz.  En iyisini yapabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetlerin takdiri halkımızındır. Hizmet ederken sadece halkımıza değil bizi Yaratan Yüce Allah’a da hesap vereceğimizi hiçbir zaman aklımızdan çıkarmıyoruz” diye konuştu.

Tuncay HACIFETTAHOĞLU

Editör: TE Bilisim