Çalışmalar kapsamında ilçeye bağlı 5 farklı güzergahta asfalt ve beton yol seferberliği başlatıldı.Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili olan Ordu’da, altyapı, asfalt ve beton yol seferberliği sürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarla gerek kent merkezlerinde gerekse mahalle yollarındaki birçok noktada yoğun bir mesai gerçekleştiriliyor. İl genelinde belirli bir program çerçevesinde gerçekleşen yatırımlarla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Korgan ilçesine bağlı 5 farklı güzergahta asfalt ve beton yol çalışması olduğunu söyledi.

AYNI ANDA 5 FARKLI GÜZERGAHTA ÇALIŞMA VAR

Korgan ilçesinin birçok noktasını şantiyeye dönüştürdüklerini ifade eden Başkan Güler, “Korgan ilçemize bağlı Durali, Yeşilalan, Soğukpınar mahalleleri ile Kabataş ilçemize bağlı Alankent mahallesine bağlanan toplam uzunluğu 5 kilometre olan yol ile 4 kilometre uzunluğundaki, Tepealan ve Karakışla mahalllerini kapsayan yolda emülsiyon asfalt çalışmaları sürüyor. Beypınar, Perşembe Yaylası bağlantı yolu ile Yenipınar, Karakoyun, Soğukpınar mahalle yollarını da beton ile buluşturuyoruz. Çalışmalar kapsamında, Korgan ilçemize bağlı Dip Mahalle Aşağıköy mevkii ile Kumru ilçemize bağlı Kurtuluş mahallesi bağlantı yolunu da betona kavuşturduk” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim