Yaşadığı süreçle ilgili konuşan Of Medya Derneği Başkanı Keleş, “İnancımıza göre hayatın her anı imtihandır. Virüsün çıktığı ve en etkili olduğu dönemdeOf Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan Sosyal Destek Gruplarında görev aldık. Apartman apartman, mahalle mahalle dolaşıp vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ayaklarına götürdük.Kurallara uyduk.
 
Rabbim bu mikroptan bizleri korudu. Anne ve babamda bu süreçte evden dışarı çıkmayarak kendilerini korudular. Ancak en güvenli olarak görülen yaylaya çıktıklarında maske ve mesafe kurallarına uymadan komşu ziyaretlerinde bulunduklarında virüsü kaptılar. Biz de yayladan onları alıp köye götürünce maalesef mikrop bizi de buldu. Annemin tedavisi bir hafta Of Devlet Hastanesinde yapıldıktan sonra yapılan testi negatif çıkarak evde dinlenmeye başladı. Babam, ben ve eşim Allaha şükürler olsun evde istirahat ederek bu süreci atlattık.
 
Karantina sürecimiz tamamlandı ve işimizin başına döndük. Bu süreçte tüm doktor, hemşire, sağlık personellerine, gerek telefonla arayarak,  gerekse sosyal medya üzerinden mesajlarla iyi dilek, temenni ve dualarda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Kaderin bize çizdiği yolda tedbirleri alarak takdiri Allah’a havale ederek hayatımıza devam edeceğiz. Halkımızdan naçizane isteğimiz maske, mesafe, temizlik kurallarına uymaları ve şayet herhangi bir Korona virisüne yakalanmış biriyle temas etmişse bunu gizlememeleri ve kendilerini karantina altına almalarıdır. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin. Sağlık çalışanlarımızın da yardımcısı olsun. Allah kalan ömrümüzü geçen ömrümüzden hayırlı eylesin.” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.
 

Editör: TE Bilisim