KTÜ’den yapılan açıklamada şu ifadeler yer verildi: 

“Atatürk Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Lisans derecesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Yönetimi Yüksek Lisans derecesine sahip olan İbrahim Küçük, Üniversite Farabi Hastanesi Başmüdürü olarak atandı. Röntgen Teknisyeni olarak iş hayatına başlayan, devletin birçok sağlık kuruluşunda yönetici pozisyonunda görev alan ve 2017 yılından sonra Trabzon Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi Birim Sorumlusu görevini yürüten İbrahim Küçük, KTÜ Farabi Hastanesi Başmüdürü oldu. 

Karadeniz Teknik Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü’nden Onur Belgesi ile mezun olan Ömer Salimoğlu ise Üniversite Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı olarak atandı. 9 yıl öğretmenlik ve 5 yıllık Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Ömer Salimoğlu, UEFA A Lisanslı Profesyonel Futbol Antrenör Belgesi ile 2 yıl profesyonel futbol takımların altyapısını çalıştırdı. 

2012 yılından beri Türkiye’deki üniversitelerde eğitim gören yabancı öğrenciler ile ilgili Sivil Toplum Kuruluşu olan Karadeniz Uluslararası Öğrenci Derneği(KULDER) Başkan Yardımcısı ve 2018 yılından itibaren Dernek Başkanı olarak ulusal ve uluslararası platformlarda, öğrencilerin akademik, sosyal, sportif, kültürel ve diğer tüm ihtiyaçlarını temin edebilmek için aktif olarak görev alan Ömer Salimoğlu evli ve dört çocuk sahibidir.”
 

Editör: TE Bilisim