Ortahisar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, daha önce sadece Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulanan kuru beton tekniğiyle Subaşı, Düzyurt, Tos, Gözalan ve Gölçayır mahalleleri arasındaki bağlantı yolunda yol yapım çalışması gerçekleştirdiği belirtildi.

Açıklamada, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in de şu ifadelerine yer verildi:

Şu anda burada örnek bir yolun yapımını gerçekleştirdik. Hem maliyet olarak, hem de yapım tekniği olarak çok büyük örnek. Hem de vatandaş, belediye ve muhtarlık işbirliği için çok büyük bir örnek. Bunu çok önemsiyorum. Şu anda bu geniş yol sadece Subaşı değil, Düzyurt ve Gölçayır mahalleleri için ana geçiş güzergahı oldu. Burada vatandaşlarımız fedakarlık göstererek arazilerini verdiler ve biz de bu yolu yaptık. Her şey fedakarlıkla birlikte yapılarak kısa zamanda sonuçlanıyor. Maliyet açısından örnek bir yol.

Öte yandan açıklamada, Subaşı Mahalle Muhtarı Osman Hekimoğlu'nun da 'Subaşı,Gölçayır ve Düzyurt mahallelerimiz çok güzel bir yola kavuşturulmuştur. Böyle hizmetlere tüm mahallelerimizin kavuşmasını canı gönülden temenni ediyoruz.' ifadelerine yer verildi.
 

Editör: TE Bilisim