“Sağlık turizmini canlandıracağız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon ziyareti kapsamında bölgenin tam donanımlı göz hastalıkları merkezi Kuzey Göz Yönetim Kurulu Başkanı Opr.Dr. Can Kaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sağlık merkezi ve sağlık sistemi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

’Amacımız sağlık turizmine katkı sağlamak'

Bölgemizde eksikliği hissedilen  göz hastalıkları tedavisi konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgilendirmelerde bulunan Kaya, ‘’Bölgenin ihtiyacı olan bir eksiği gidermek için göz hastalıkları merkezini deneyimli doktorlarımız ile birlikte açtık. Göz hastalıkları merkezimiz ile istihdam yaratmak ve sağlık turizmine katkı sağlamayı amaçladık. İl ve il dışı ile birlikte özellikle tedavi olmak için yurtdışından çok sayıda hasta şehrimize tedavi olmak için geldi. Bölgenin turizme verdiği değerin hepimiz farkındayız. Sizlerinde bölge için yaptığı turizm yatırımlarını biliyoruz. Bölgede sağlık konusunda çok önemli çalışmalarımıza devam edeceğiz. Turizm ile birlikte sağlık turizmini de canlandıracağız ’’ dedi.

Emeği Geçenlere Tebrik

Bilgilendirmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, göz hastalıkları merkezinin açılmasında pay sahibi olan ve yatırımlarını esirgemeyen doktorları tebrik etti.
 
Editör: TE Bilisim