Genç şöyle dedi:

‘Mustafa Bey, LC Waikiki bu konuda hayır yapan ülke genelinde hatta uluslararası markamız olan çok değerli iş adamımızın burada temsilcisi. Onlar her yıl gerek bayramlarda gerek ayrı zamanlarda okul dönemlerinde Trabzon’umuza Mustafa  Usta beyin sayesinde destekler yaparlar. Bizde onlara vesile oluruz. Bu programımızda bu minvalde bir program.

Bayramda planlamıştık, fakat bugüne nasip oldu. Maksadımız her kesime ve herkese ulaşabilmek, ihtiyaçlı ailelere ulaşabilmek. Biz Hayrat Vakfımızla beraber iyilik kapısı merkezi oluşturduk. Aslında bu programımızı da orada gerçekleştirecektik. Ama Pandemi nedeniyle açık havada olsun dedik. Bundan dolayı mutluyuz. Hayır sahiplerine, belediyemiz adına, LC Waikiki’ye, onun temsilcisi Mustafa Beye çok teşekkür ediyorum. Beraber bu organizasyonda proje paydaşımız olan Hayrat Vakfımıza çok teşekkür ediyorum. Ramazanı onlarla birlikte çok bereketli geçirdik.

Değerli mesai arkadaşlarımız ve muhtarlarımızla iyi bir koordinasyon sağladık. Maksadımız, belediyeyiz, aç ve açıkta kimse kalmasın, ihtiyaçlı ailelerimize bu Pandemi sürecinde ulaşalım, yavrularımızın yüzünü güldürelim. Niyetimiz böyle hayırlı bir niyet. Bu hayırlı niyete böyle hayırseverler ortak oluyor biz de mutlu oluyoruz. Biz sadece vesileyiz. İşin sahibi LC Waikiki, Mustafa Usta. Ama koordinasyonu vakfımız, muhtarlarımız ve biz belediye olarak yapıyoruz.’ dedi.

Mustafa Usta ise ‘Gerekeni başkanımızın söyledi. Allah razı olsun. Bu işin önceliğini yapıyor. Hayrın önderliğini yapıyor. Teşekkür ediyoruz.’ diye konuştu.

Salih BIYIK

Editör: TE Bilisim