Araklı’nın 50 mahallesinde de iftar programlarına katılarak ziyaretler gerçekleştirmeye hassasiyet gösteren Belediye Başkanı Recep Çebi Ramazan ayının anlamına uygun hareket ettiklerini kaydetti.

Hane ziyaretleri, yetim ziyaretleri, iftar programları ve birçok etkinliğe katılan Başkan Çebi; ”Ramazan’ın güzel tarafı zengini, fakiri, büyüğü, yaşlısı, genci arasında ayrım olmadan bir masada, bir ekmeği paylaşıyor olmamız.

Ramazan Ayı her şeyden önce birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi sağlamlaştıran, tahkim eden bir ay. İnsanların birbirine yardım etme arzusunun, duygusunun yükseldiği, yüceleştiği bir ay. Ramazan paylaşımdır, sevgidir, hoşgörüdür, barıştır, eline beline ve diline sahip olmaktır. Diliyorum her gelen yılda daha mutlu, daha huzurlu bir ülkede Ramazanları kutlayalım. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz paylaşımımız daim olsun. Birbirimizi daha çok sevelim, daha çok sayalım. İnşallah acılar ve mutsuzluklar yaşanmasın. Daima hep birlikte hayatımız mutlu olsun.” dedi.

Editör: TE Bilisim