14 yaşındaki Merve'yi 32 yaşındaki kadın...

Samsun'dan gelen Asiye Merthan isimli anne kızı Merve Korucu'nun bir kadın tarafından kaçırıldığını iddia etti. 

Mahire Taslı isimli kadının erkek gibi giyinip gezdiğini, tavırlarının erkek gibi olduğunu, kendi çalıştığı yerin altında simit fırını olduğunu ve oradan tanıştıklarını canlı yayında ifade etti. 

Kızı ile de böyle tanıştığını ve bir süre sonra ev arkadaşı olduklarını belirten anne konu ile ilgili iddialarına devam etti. 14 yaşındaki bir çocuğun kaçırılmasının suç olduğu belirten Müge Anlı, lise 1 öğrencisi çocuğun bulunması için herkese seslendi. 32 yaşındaki Mahire adlı kadın ile 25 Ocak'ta Samsun'da kayıplara karışan 14 yaşındaki Merve Korucu hakkındaki son dakika detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz. 

İşte Müge Anlı Merve Korucu olayından son dakika ayrıntılar!

ATV ekranlarının en çok izlenen programlarından Müge Anlı'da bugün ilginç bir olay yaşandı. Edinilen son dakika bilgisine göre; programa Samsun'dan katılan Asiye Merthan isimli anne, 14 yaşındaki kızı Merve Korucu'nun bir kadın tarafından kaçırıldığını iddia etti. 

Merve Korucu'dan 18 gündür haber alamayan anne canlı yayında bütün öfkesini kızını kaçırdığını iddia ettiği kadının Emre isimli kardeşinden çıkardı. Kızından haber alamadığı ve kızını bulabilecek tek kişinin de Emre olduğunu söyleyen anne çileden çıktı. Emre ise kızının yerini bilmediği, kendisinin de Merve'yi aramak için programa geldiğini ifade etti. Merve Korucu'yu kaçırdığı iddia edilen Mahire Hanım'ın kardeşi Emre Uzun aynı zamanda kendi kardeşini de aramak için programa geldi. Mahire Taslı isimli kadın Emre'nin üvey kardeşi iken aynı zamanda genç kızın annesi bu kadın ile birlikte önceden ev arkadaşı olacak şekilde yaşamış. Simit fırınında çalıştığını ve kendisine Mahir diye hitap edilmesini isteyen Mahire Hanım'ın yalan söylediğini iddia eden Asiye Merthan kızının bulunmasını istiyor.

İşte Müge Anlı Merve Korucu olayının son dakika detayları!

Müge Anlı Merve Korucu Olayı Nedir?

ATV ekranlarının en çok izlenen programlarından Müge Anlı'da bugün Merve Korucu isimli genç kız arandı. Annesi Asiye Merthan kızının bulunması için programa başvururken kızını kaçıran kişinin de Mahire Taslı isimli 32 yaşındaki kadın olduğunu iddia etti. Kadının üvey kardeşinin de canlı yayına katılması ile anne canlı yayında öfke kustu. Kızının bulunmasını isteyen anne, Mahire Taslı'nın kadın olduğunu ancak erkek gibi giyinip davrandığını belirtti. Bir zamanlar aynı eve çıkıp ev arkadaşı bile olan Mahire Taslı ile Asiye Merthan arasında neler oldu? Mahire Hanım'ın kardeşi Emre Uzun canlı yayında Merve Korucu'nun nerede olduğunu bilmediğini ancak belli bölgelere bakılması gerektiğini söyledi.

Asiye Hanım canlı yayında Mahire Hanım'a seslendi ve kızını getirmesini istedi. Aynı zamanda kızına da seslenen anne canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Mahire Hanım'ın aklına uyup hareket ettiğini söyleyen anne kızının bulunması için bekliyor.

Müge Anlı'ya gelen mesajlar doğrultusunda; Mahire Hanım geçen sene de Ayten isimli bir kadını kaçırdığını ve zorla yanında tuttuğuna dair mesajları canlı yayında okudu. Kardeşi Emre Uzun ise Mahire'nin Atakum'da önceden bir kadınla yaşadığını sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilisim