Açılış programına Maçka Kaymakamı Haluk Çakmak, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, daire amirleri, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Unutmamak Dileğiyle 
 
Açılışta konuşan Maçka Kaymakamı Haluk Çakmak, “15 Temmuz 2016’yı hiçbir zaman unutmamak dileğiyle, bundan sonra hayatımızı nasıl şekillendireceksek geçmişi unutmadan şekillendirelim. Yaşanan ihaneti ve milletin zaferini unutmayalım” dedi. 

Milletin Zaferi

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, “O büyük ihanet karşısında Türk milletinin tarih yazdığını 15 Temmuz zaferinin 1. Yıl dönümündeyiz. İstiklal Marşımızın yazarı Milli şairimiz Akif’in tabiri ile asımın neslinin hala var olduğunu Çanakkale ruhunun hala yaşadığını bu aziz millet göstermiştir. Onun için biz bu millete ne kadar hizmet etsek azdır. Bu millet hep vatanı, bayrağı için, ezanı için canını hiçe saymıştır. Allah’ın izni ile Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar ilelebet bahitar kalacaktır. Her zaman Ay Yıldızlı bayrağımız İslamiyet’in ve Türklüğün sembolü olarak bu topraklarda dalgalanacaktır” ifadelerini kullandı. 

Konuşmalarında ardından Resim sergisi açılırken, hazırlanan maket tank figürü vatandaşların büyük ilgisini gördü. Resim sergisi 19.07.2017 Çarşamba güne kadar açık kalacak. 
 

Editör: TE Bilisim