2’inci kez düzenlenen yayla buluşmasına Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, STK temsilcileri, mahalle sakinleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Piknik, Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleşti. Bütün aileler sosyal mesafelerini koruyarak piknik yaptı. Başkan Gürsoy, katılım sağlayan vatandaşlar ile bol bol sohbet etti.

 
YOĞUN ÇALIŞIYORUZ
 
Birlik ve beraberlik mesajının verildiği buluşmada konuşan Gürsoy, “Bu sene burada olup belki gelecek sene aramızda olmayacak olanlar olacak. Aramızdan ayrılanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz. Gayretle devam ediyoruz. Eksiğimiz olabilir, hatamız olabilir; ama kimseye bir kastımız yoktur. “ dedi.

 
GAYRET EDİYORUZ
 
Başkan Gürsoy,  “bu bizden ya da değil böyle bir derdimiz yok. 2 gayem var: Birincisi Rabbimin rızası,  Diğeri sizlerin duasını kazanmak. İnşallah bunları kazanırız. Eksiğimiz olur fazlamız olur. İnanın hiç durmadan gece gündüz çalışıyoruz. Sizlere bir sözümüz vardı, çalışmak. Seller, yangınlar ve ardından pandemi yaşadık; ama asla durmadık. Yetemediğimiz, uzanamadığımız yer olur. Hepsinden haberimiz var. İmkânlar ölçüsünde gayret ediyoruz. Zaman zaman Ankara’ya gidiyoruz. Oradan bir şeyler almaya çalışıyoruz. Kaldırım çalışmalarımızı yapıyoruz, eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın bizden taleplerine karşılık vermek için uğraş veriyoruz. Her bir Arsinli bizim için değerlidir, aynıdır. Burada kırgınlık, küskünlük yok, kucaklaşacağız. ” İfadelerini kullandı.

 
GÜZEL ANILAR BİRİKTİRDİK
 
Şenkaya Mahalle Muhtarı Hüseyin Gürsoy, yaptığı açıklamada katılım sağlayan herkese teşekkür etti.   Bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyleyen Muhtar Gürsoy, şunları kaydetti: “etkinliğimizin ikincisini gerçekleştiriyoruz. Geçen yıl  düzenlediğimiz etkinlikte çok güzel anılar biriktirdik. Tornavi Yaylasında olan ama burada olmayan ağabeylerimiz kardeşlerimiz vardı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Özellikle İsmail Örnek Kardeşimizi kaybettik. Keşke aramızda olsaydı.”

 
SİZLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ
 
Gürsoy, “Bugün burada eğleneceğiz, güzel vakit geçireceğiz.  Bizler her zaman sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz.” diyen Muhtar Gürsoy, “hepinizin yanında ve emrinde olacağız. Bizleri burada ağırlayan Oymalı Mahallesi sakinlerinden Aydın ailesine ve yayla sakinlerine çok teşekkür ediyoruz. Evlerini biz açtılar. Keyfini çıkarın yaylanın. Başkanımız aramızda kendisine teşekkür ederiz. Biz bugün varız yarın yokuz. Tek amacımız sizlere iyi ve kaliteli hizmet sunmak. Mahallemiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Birlik ve beraberliğimiz asla bozulmasın. 8 azam var hepsi birbirinden değerli.  Katıldığınız için teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

 
BAĞLARIMIZ GÜÇLENİYOR
 
Etkinliğe katılan vatandaşlar yaptıkları açıklamada emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Mahallemizde güzel birliktelik var. Muhtarımız Hüseyin Gürsoy’a ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Bu tür etkinlikleri iletişimizi güçlendirmemiz adına çok önemli ve anlamlı. Küresel çapta bir salgınla mücadele ettik ve hala mücadelemiz sürüyor. Aylarca evde kaldık, bizim için bu gezi çok güzel ve anlamlı oldu, stres attık. Ailemiz ile vakit geçirmek için fırsat oldu. İnşallah Koronavirüsü de yeneceğiz. Her şeyin üstesinden birlikte geleceğiz. Bizler etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” diye konuştular.
Sonay ÇALUK
Editör: TE Bilisim