2 yıl gibi bir sürede 852 kilometre yolu sağlıklı bir yapıya kavuşturan Büyükşehir Belediyesi vatandaşların memnuniyetini kazandı. Asfalt hizmeti alan mahallelerden sadece birkaç tanesi olan Medreseönü, Artıklı, Altınyurt, Kestane Mahallesi sakinleri yıllar sonra asfalta kavuşmanın sevincini yaşadı. Vatandaşlar, Ordu Büyükşehir Belediyesine memnuniyetlerini hazırlattıkları pankartlarla dile getirirken yapılan yatırımlar için Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini iletti.

 “YILLARCA BEKLEDİK”

Mahallelerinin asfalta kavuşmasını yıllarca beklediklerini ifade eden Artıklı Mahallesi Muhtarı Abdullah Uzunyurt, “3 kilometre yolumuz sıcak asfalta kavuştu. Bu yolumuzun bir tarafı Ulubey karayollarına bağlı diğer tarafı Çambaşı karayollarına bağlı bir yol. Biz bu yolumuzun sıcak asfalta kavuşmasını yıllarca bekledik ve Büyükşehir Belediyesi bu hasrete bir son verdi. Bu hizmeti bize sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Bey’e mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

“YOLUN ÖMRÜ TAMAMEN TÜKENMİŞTİ”

Mahalle yolunu vatandaşların artık rahatlıkla kullanabileceğini söyleyen Altınyurt Mahallesi Muhtarı Erdoğan Çavuş, “Altınyurt Mahallesi yolumuz tamamen bozulmuş ve bitmiş durumdaydı. Bu yol en son 90’lı yıllarda yapılmıştı. Haliyle yolların bozuk olması, kanalların yıkık olması sebebiyle yolun ömrü tamamen tükenmişti. Vatandaşlarımız yolu rahatlıkla kullanamıyorlardı. Buraya bir ambulans gelse kolaylıkla hastayı hastaneye nakledemiyordu. Ama şimdi buradan rahatlıkla hızlı bir şekilde hastaneye ulaşmış olacak. Öncelikle bize bu hizmeti sağlayan Başkanımız Hilmi Güler’e ve ekibine mahallem adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim