Demokrasinin temel taşı olan muhtarlara çalışmalarında başarılar dileyen MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk ve Ortahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Adil Alemdağa’a misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.

EŞİT HİZMET İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ


MHP Trabzon il yönetiminin nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk, “Ülkenin birlik ve beraberliği için verdiğiniz mücadelenin farkındayız, yolunuz açık olsun, çalışmalarınızda başarılar dileriz. Saha ziyaretlerinizin ilkinde biz muhtarları tercih etmeniz ayrıca bizleri onurlandırmıştır. Devletinin yanında, milletinin hizmetinde olan muhtarlarımız devlet ile siyaseti birbirine karıştırmadan siyaseti ayrı tutarak millete eşit hizmet için gayret gösteriyoruz. Muhtarların ihtiyaçları sosyal ve ekonomik hakları konusunda destekleriniz bizler için önemlidir” diye konuştu.

ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ


Başkan Aktürk, şöyle devam etti: “Bizler gece gündüz demeden, zaman mefhumu gözetmeden herhangi bir karşılık beklemeden devletimizin var olması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu manada ülkenin birlik ve beraberliği için elimizden gelen desteği her zaman vermeye hazırız.”
 

TÜRKİYE ÖNEMLİ BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR


MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıktı Tarım, Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini, bu süreçte MHP olarak her zaman ülkenin birliği bütünlüğü adına en ön safta yer aldıklarını belirterek, “MHP olarak saha ziyaretlerimizin ilkini demokrasinin mihenk taşı olan muhtarlarımıza gerçekleştirmek bizim için de çok önemli. Misafirperverliğiniz için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

MİLLET İLE DEVLET ARASINDA KÖPRÜ KURAN KURUM


Başkan Tarım, “Muhtarlık müessesi ülkenin 81 ilinde her köşesinde millet ile devlet arasındaki köprüyü kuran en önemli kurumdur. Bunun bilincindeyiz ve MHP olarak her konuda sizlerin yanında olduğumuzu yönetimimizle birlikte belirtmek isteriz. Ülkenin her ilinde her mahallesinde her köşe bucağında yaptığınız önemli hizmetlerde başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim