Kösecik Mahallesi Muhtarlığına ait müstakil muhtarlık bürosu gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce pompalı tüfekle ateş açıldı. 
Muhtarlık binasına pompalı tüfek ile ateş eden kişi ya da kişiler binanın camlarını kırdı, bina içerisinde bulunan eşyalara zarar verdiği öğrenildi.

“MUTLULUĞA KURŞUN SIKAMAYACAKLAR”

Muhtarlık bürosuna yapılan saldırı ile ilgili açıklama yapan Kösecik Mahallesi Muhtarı İlyas Yayla, “Mahallemizdeki huzuru bozmak isteyen her kim varsa, bu kalleşçe saldırıyı yapan kişi ya da kişiler er ya da geç kolluk kuvvetlerimiz tarafından yakalanıp hukuk önünde hesap vereceklerdir. Muhtarlık bürosuna yapılan saldırı, kendini bilmez kişi ya da kişiler tarafından mahallemizdeki huzuru bozmak için yapıldığını düşünüyorum. Ama ben mahalle muhtarı olarak bu huzurun bozulmasına asla müsaade etmeyeceğim. Biz mahallemizde mutluluğa kurşun sıkma diye kampanyamızı sürdürürken, kendini bilmezlerin mahallemizdeki mutluluğu ve huzuru bozamayacaklardır.” şeklinde konuştu.

Olaydan sonra jandarma ekipleri muhtarlık bürosunda incelemelerde bulunduğu ve zanlıların yakalanması için çalışmaların başlatıldığı ifade edildi.
 

Editör: TE Bilisim