Bayram tatili için gittiği Dokumacılar Köyünde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Mürsel Korkmaz gözyaşları içinde toprağa verildi. Yusufeli’nin sevilen simalarından olan Korkmaz Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin’in Makam şoförlüğü görevini yürütüyordu. Evli ve iki çocuk babası olan Korkmaz, 36 yaşında idi. Cenaze merasiminde konuşan Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, “Mürsel’imiz sizler için bir kardeş bir arkadaş, benim için ise bir evlat gibiydi. 13 yıl birlikte baba oğul ilişkisi içerisinde çalıştık.


Bizler ondan razıydık. İnşallah rabbim de razı olur. Mekanı cennet olsun. Allah geride kalanlara sabır versin.” dedi. Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi’de Mürsel Korkmaz’ın ilçede herkesim tarafından sevilen  işine sadık çalışkan bir kardeşimizdi diyerek yaşadığı acıyı dile getirdi.

İŞ MAKİNESİ ATEŞE VERİLDİ

Trabzon’un Düzköy ilçesinde bir iş adamına ait iş makinesi gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateşe verilerek tahrip edildi. Düzköy ilçesinde meydana gelen olayda Gökmen Çağlar’a ait olduğu öğrenilen olay ile ilgili inceleme başlatılırken, iş makinesinin büyük zarar gördüğü belirlendi.

TORBACILAR YAKALANDI

Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda adli makamlardan alınan arama kararı/talimatına istinaden G.C., H.G. ve M.F.Ü. isimli şahıslardan; bir miktar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

O ZANLI TUTUKLANDI

Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda; “Çocuğun Cinsel İstismarı” suçundan hakkında 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.E. isimli şahıs yakalanarak ilgili Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

KAÇAK GÖÇMEN OPERASYONU

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Güven Timlerince Göçmen Kaçakçılığının Men ve Takibine yönelik çalışmalarda; Ülkemize yasadışı yollarla giriş yaptığı tespit edilen yabancı uyruklu 1 şahıs yakalandı. Yabancı uyruklu şahıs, gerekli işlemlerin ardından yurt dışı edilmek üzere ilgili kuruma teslim edildi.

ŞANTAJCI ANINDA ENSELENDİ

Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı Havalimanı Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

 “Şantaj” suçundan aranma kaydı bulunan H.Y. isimli şahıs yakalandı.

SUÇLULAR CEZALANDIRILDI

Şalpazarı İlçe Emniyet Amirliğince yapılan çalışmalarda, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan;

A.T. “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık”, “Başkasına Ait Banka veya Kredi Kartının İzinsiz Kullanılması Suretiyle Yarar Sağlama”, “Elde veya Üstte Taşınan Eşyayı Özel Beceri İle Almak Suretiyle Hırsızlık”, “Tehdit”, “Hırsızlık” ve “Hakaret” suçlarından aranma kaydı ve  hakkında 9 yıl 15 ay 15 gün hapis cezası, S.T. “Cebir Tehdit Veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” suçundan aranma kaydı ve hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan şahıslar yakalanarak ilgili Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

UYUŞTURUCU BASKINI

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda adli makamlardan alınan arama kararı/talimatına istinaden M.A.D. isimli şahıstan bir miktar metamfetamin, 1 adet uyuşturucu kullanımına yarayan cam düzenek ele geçirildi.

ÖLÜMÜN EŞİĞİNDE!

GİRESUN-Merkez Batlama Karanlıkdere mevkiinde meydana gelen trafik kazası ucuz atlatıldı. Batlama Deresi yolu üzerinde bulunan ve birçok kazanın yaşandığı noktadan yeniden yaşanan bu kaza polemiği de beraberinde getirdi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaşanan bu son kaza ise yürekleri ağızlara getirdi. Karanlıkdere bölgesinde bulunan Batlama Deresine düşmekten kıl payı kurtulan araç yan yatarak sürücüsünü ölümün eşiğine getirdi. Kazada şoför hafif yaralanırken kazayı duyan çevredeki sakinler olay bölgesine koştu. Polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine intikal ettiği bölgede vatandaşlar kaza noktasına önlem alınmasını istedi. Kaza sonrası Karanlıkdere mevkiindeki bu kaza noktasında birçok ölümcül ve yaralanmalı trafik kazasını yaşandığına dikkati çeken vatandaşlar ilçe olma yolunda bulunan Batlama'nın önde gelen isimlerinin devreye girmesini istediler.

KURYE ARACI KAZA YAPTI

Gümüşhane’de siparişe giden kurye aracı 5 metrelik duvardan aşağıya düştü. Kazada 2 kişi yaralandı. Kaza önceki gece 22:45 sıralarında Gümüşhane merkez Karaer Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi üzerinde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, özel bir firmaya ait Y.T. (22) kontrolündeki 53 ABV 519 plakalı kurye aracı, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle, bir apartman önünde bulunan korkulukları kırarak 5 metrelik duvardan düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ters dönen araç içerisinde bulunan şoför Y.T. ve aynı firmada kurye olarak çalışan H.H.’yi olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Editör: TE Bilisim