Acılı baba 4 çocuğunun en küçüğü olan Ertuğrul için yine aynı ilçeye bağlı Bayındır Köyü'nde ailesiyle yaşayan, aracı olmadığı için dışarı çıkamayan bedensel engelli Naziye Özkan'a  tekerlekli sandalye hediye etti.

OĞLUNUN HAYRINI BÖYLE YAPTI

Almanya'nın Essen eyaletinde 12. sınıf öğrencisi iken lösemiye yenik düşen oğlu için  büyük bir hayır yapan  hayırsever Birol Uğurlu: “Bulancak Engelliler Derneği'nin aktif başkanı  Mehmet Muslu ile bir araya gelerek  oğlum Ertuğrul Uğurlu adına bir iyilik yapma ihtiyacı hissettiğimi söyledim.  ilçemizin çok uzak olmayan Bayındır Köyü'nde yaşayan engelli kardeşimiz Naziye Özkan’a tekerlekli sandalye hediye ederek tebessüm etmesini sağladım. Bunun için çok mutluyum. Can evladım Ertuğrul Uğurlu’nun ardından yapacak olduğum iyilikler bununla sınırlı kalmayacak.  Evladımı daha şimdiden çok özledim.  Dünyada onun yerini kimse dolduramayacak. Onun acısı her gün için dinmesi gerekirken daha da artıyor. Burada böylesi bir hayra vesile olmak benim adıma çok önemliydi.  Çünkü bizden ahirete intikal eden evladımın veya diğer ölmüşlerimizin sadece beklentisi  yapmış olduğumuz hayırlar olur.  bu aracı Naziye kardeşime hediye ettiğimde bakışlardaki tebessüm dünyada paha biçilemez bir durum. Başka hiçbir şeyle ifade edemezsiniz,  başka hiçbir şeyi  onun yerine koyamazsınız.  Allah hayrımızı kabul eylesin" ifadelerine yer verdi.

HAYIRSEVERE GURUR PLAKETİ 


Naziye Özkan  tekerlekli sandalye  bindirildi, poz verdi. Naziye'nin babası Enver Özkan  çok duygulandı konuşmakta zorlandı. Uğurlu'ya defalarca teşekkür etti. Bulancak Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Muslu hayırsever Uğurlu'ya yaptığı bu iyilikten dolayı teşekkür plaketi sundu.
 
Editör: TE Bilisim