Başkan Karaca ve beraberindeki heyet ile sohbet eden Genç, “Bu toprakları bize vatan yapan, kanlarıyla bu toprakları sulayan şehitlerimizin aileleri için ne yapsak azdır. Bu bedelin bir karşılığı yok, bu hiçbir şeyle mukayese edilemez… Ödenen bu bedel emsalsizdir. Bu anlamda şehit aileleri başımızın tacıdır. Bugün, bu vatan toprağı üzerinde mutlu, huzurlu ve müreffeh bir yaşam sürüyorsak, bu şehit ve gazilerimizin fedakârlığı sayesindedir.” dedi. 

 “NE YAPSAK AZDIR”

Şehit aileleri ile engelliler konusunda faaliyet gösteren derneklere pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirten Başkan Genç, “Bütün sivil toplum örgütleri bizim için değerlidir ve aynı önemdedir. Bu anlamda hiçbir sivil toplum örgütünü diğerlerinden ayrı tutmayız ya da farklı bir muamele yapmayız. Fakat görev alanları itibarıyla şehit aileleri dernekleri ile engelliler konusunda faaliyet gösteren derneklere pozitif ayrımcılık yapmamız gerekir. Bu toprakları bize vatan yapan, kanlarıyla bu toprakları sulayan şehitlerimizin aileleri için ne yapsak azdır. Bu bedelin bir karşılığı yok, bu hiçbir şeyle mukayese edilemez…

Ödenen bu bedel emsalsizdir.Bu anlamda şehit aileleri başımızın tacıdır. Bugün, bu vatan toprağı üzerinde mutlu, huzurlu ve müreffeh bir yaşam sürüyorsak bu şehit ve gazilerimizin emsalsiz fedakârlığı sayesindedir. Bu aziz vatan için canları vermiş şehitlerimiz için bu yaptığımız, onların fedakârlığının yanında sözü bile edilmez. Biz sadece şehitlerimize ve gazilerimize olan vefa borcumuzu yerine getiriyoruz. Yoksa bir lütufta bulunmuyoruz. Keşke elimizden daha fazlası gelse de maddi ve manevi olarak bu desteklerimizi biraz daha artırsak. İnanın bunun gayreti içindeyiz. Ziyaretinizden ötürü başkanımıza ve siz yönetim kurulu üyelerine bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum.” ifadelerine yer verdi.
 

Editör: TE Bilisim