İlçenin Çam Mahallesi'nde ikamet eden evli ve bir çocuk babası Vural, oturduğu evin balkonuna demir korkuluk yapmak için çalışmaya başladı. Ancak balkonlarına yakın noktadan geçen elektrik telleri çalışma esnasında Vural'ı çarptı.
 
YARALANAN GENÇ HASTANE HASTANE GEZDİRİLDİ
 
Olay yerinde ağır yaralanan Mehmet Vural ilk olarak Espiye Devlet Hastanesi' ne ardından Giresun Profesör Doktor İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırıldı. Oradaki tedavisinin ardından özel bir hastaneye sevkedilen talihsiz gence burada emar çekildi. Ardından yeniden Giresun Profesör Doktor İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan genç burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
 
AKSA'YA TELLERİ KALDIRIN DİYE DİLEKÇE VERMİŞLER

Bir hayatı sonlandıran elektrik tellerinin kaldırılması için iddiaya göre AKSA'ya dilekçe veren aileye olumlu bir yanıt gelmedi. Belki de bu ihmalin bedelini Mehmet Vural canıyla ödedi. Espiye ilçesinde Akkaya Köyü Dernek Başkanı Selami Kılıç: "Genç yaşta kaybettiğimiz arkadaşımız Mehmet Vural çok iyi bir insandı. Belki hayatını kaybeden herkes için arkasından iyi bir insandır cümlesi söylenir Ama bu o söze layık tek kişiydi benim gözümde. Evliydi bir çocuğu vardı. Asıl mesleği taksi şoförlüğü yapıyordu. Ölümü ile ailesi başta olmak üzere sevenleri gerçekten derin bir hüzne boğuldu. Duyumlarımıza göre AKSA'ya bu elektrik tellerinin balkona yakın yerden geçtiğine dair imzalı dilekçe vermişler. Demek ki iyi cevap gelmemiş. Bircan kayboldu şimdi acaba hesabını kim verecek" diye konuştu.

SEDAT KARAKAYA
 
Editör: TE Bilisim