Gürcistan'a yük getiren kuru yük gemisinin kaptanı Cihan Hakkı Atılgan, gemide düşerek ağır yaralandı. Batum açıklarında bekleyen gemi içerisinde ağır yaralanan Atılgan'ı mürettebatlar filika ile birlikte kıyıya getirerek hastaneye kaldırdı. Burada bir süre tedavi gören ve sağlık durumunun iyiye gitmediğini fark eden ailesi talihsiz kaptanı alarak Trabzon'a getirdi. Burada özel bir hastane de tedavi altına alınan Ispartalı Kaptan sabah 07:15 saatlerinde hayatını kaybetti.  Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü şüpheli ölümle ile alakalı soruşturma başlatırken, Türkiye Tiflis Büyük Elçiliği de kazayı araştırdığı öğrenildi.

Genç Yaşta Can Verdi

Öte yandan Giresun’da meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken bir kişide ağır yaralandı.  Edinilen bilgilere göre, Yağlıdere ilçesi istikametinden Espiye ilçesi istikametine gitmekte olan Yunus Emre Yılmaz (23) yönetimindeki 28 YE 307 plakalı motosiklet, Arıdurak köyü Andoz mevkiinde karşı yönden gelen Hasan Duran yönetimindeki 28 D 9035 plakalı minibüsle kafa kafaya çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Yunus Emre Yılmaz, olay yerinde hayatını kaybederken, minibüs sürücüsü Hasan Duran ise yaralandı. Olay yerine gelen 112 ekiplerince Espiye Devlet Hastanesine kaldırılan Hasan Duran’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan kazada hayatını kaybeden Yunus Emre Yılmaz’ın nişanlı olduğu ve düğün hazırlıkları yaptığı öğrenildi.

Ölü Bulundu

Ardından Araklı Kayacık (Kizornos) Mahallesinden Mehmet Çeliktaş çalışmak için gittiği Arabistan'da hayatını kaybetti. Cidde Rabik de 7 yıldır aramko firma baytur akon'da çalışan Mehmet Çeliktaş arkadaşları tarafından yatağında ölü bulundu. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Mehmet Çeliktaş'ın ölümü sevenlerini yasa boğdu. Çeliktaş'ın önümüzdeki günlerde Cenazesi'nin Türkiye'ye getirilmesi bekleniyor.
 

Editör: TE Bilisim