İstanbul ile Ordu arasında bir köprü kurduklarını belirten ve Ordulu iş insanlarını ‘zengin kaynaklara sahip’ dediği Ordu’ya yatırım yapmaya davet eden Başkan Güler, “Kendi tecrübelerime bakarak söylüyorum.

 Ordu’nun bundan sonraki geleceği parlak gözüküyor” dedi. Bu yıl 10’uncusu düzenlenen “Ordu Tanıtım Günleri” için İstanbul’da bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, beraberinde AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ile birlikte İstanbul’da faaliyetlerini sürdüren Ordulu STK’larla bir araya geldi.

BİZİM ARTIK EKSİĞİMİZ YOK FAZLAMIZ VAR

Ordu’nun geleceğinin çok parlak olduğunu ifade eden ve İstanbul’da bulunan Orduluları Ordu’ya yatırım yapmaya davet eden Başkan Güler, “Biz buraya sizlerle bir özlem ve hasret gidermek için geldik. Sizlerle istişare ederek 1 saat 15 dakika uzaklıktaki Ordu’ya, buradaki başarılarınızı, dürüstlüğünüzü, ahlaki değerlerinizi ve erdemli davranışlarınızı getirin ve biz bir birliktelik sağlayalım. Yatırımlarımız için her şey var. Kaynaklarımız çok zengin. Kendi tecrübelerime bakarak söylüyorum. Ordu’nun bundan sonraki geleceği parlak gözüküyor. Burada bizim yapacağımız şey hepimiz bir birimize yardımcı olalım. Gölgeden duranın gölgesi olmaz. Önce kendimizle tanışalım. Olduğumuz şartlarda devam etmeyelim. Hepimizin içinde uyandırılmayı bekleyen bir dev var. Ordu’da bu fazlasıyla var. Bunu yapalım ve edilgen değil etkin olalım. Reaksiyonel değil aksiyonel olalım. Tüm bu çalışmalarımızı birlikte yapmamız mümkün.  Bizim artık eksiğimiz yok fazlamız var. Kenti ile İli ile gurur duyan bir topluluk halindeyiz ve bunu daha güzelleştirelim” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim