Başkan Meryem Sürmen, AK Parti Yomra İlçe Kadın Kolları Başkanı Yeliz Şimşek Özer ve AK Parti Yomra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Çelik ve yönetim kurulu üyeleriyle Yomra Tandırlı Mahallesinde yaşayan bir vatandaşın evini düzenlediler, eksiklerini giderdiler. Ekibin çalışması herkesi duygulandırdı. Başkan Sürmen, teşekkür etti.

Sürmen, “Burada bir hikaye var. AK Parti Yomra İlçe Kadın Kolları Başkanı Yeliz Şimşek Özer ve AK Parti Yomra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Çelik ve yönetim kurulu üyeleriyle bugün Yomra Tandırlı Mahallesindeydik. Bir kaç hafta önce yöneticilerimizin Hüseyin Amcayı tespitinin ardından kollar sıvandı. Durum tespiti yapıldı, eksikler not edildi. Bugün her beraber Hüseyin Amcamızın evini boyadık, temizledik ve düzenledik. Tek başına yaşayan amcamız hepimize örnek oldu.

Sizi Cumhurbaşkanım yolladı, Allah ondan razı olsun diye de ekledi. Son olarak laminantı kaldı, yarın yapılacak. Bazı eşyalarına ise dokundurmadı, geldi aldı, bahçeye sakladı. İçinde; buzdolabı, çamaşır makinası, ocak, süpürge, tabak, bardak, banyo, tencere olamayan bir ev düşünün işte. En son beraber çekildiğimiz fotoğraftaki AK Parti bayrağını ise Hüseyin Amca Cumhurbaşkanımızın ilk mitinginde almış, evine asmış. Hayırsever tüm vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Çok etkilendim ders var bu hikayede.”

Editör: TE Bilisim