AKUT Trabzon Ekip Lideri Köksal Ofluoğlu ve beraberindeki gönüllüler, Emniyet Müdürü Metin Alper’e görev döneminde başarı dileklerini iletti, çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ofluoğlu, “AKUT Trabzon Ekibi olarak 70’e yakın gönüllümüzle ihtiyacı olan herkesin yardımına koşmaya çalışıyoruz. Bir taraftan en son Uludağ’da olduğu gibi Türkiye’nin dört bir yanındaki ortak operasyonlara destek verirken bir taraftan da eğitim faaliyetlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz. Birçok operasyonda emniyet güçlerimizle ortak çalışmalarımız da oluyor” ifadesini kullandı.

Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper, gönüllülük esasına göre hizmet veren ve kamu yararına dernek olan AKUT’un çalışmalarını takdirle izlediğini ifade ederek, “Trabzon’da da böyle geniş ve donanımla bir yapılanmaya sahip olduğunuzu görmek memnuniyet verici. Çalışmalarınızda elimizden gelen desteği vermekten mutluluk duyacağız. Çeşitli ortak çalışmalar da yapabiliriz” dedi.

AKUT Trabzon Ekip Lideri Köksal Ofluoğlu ve İl Emniyet Müdürü Metin Alper, ziyaretin anısına birbirlerine hediye takdimi gerçekleştirdi.
 

Editör: TE Bilisim