İşçilere hitap eden Genç, “Bir taraftan salgınla mücadele ederken, bir taraftan  da yerel bir kurum olarak temel hizmetlerimizi aksatmamamız lazım. Temel hizmetlerimizin başında temizlik hizmetlerimiz geliyor. Özellikle pandemi sürecinde en mühüm konulardan bir tanesi de temizlik işleri.” dedi. 

“MİLLET OLARAK ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ”

Ortahisar Belediyesinin kurulduğu günden beri çok güzel projelere ve işlere imza attığının altını çizen Başkan Genç, “Bu güzel işleri hepinizle, hepimizle birlikte yaptık. Ama ben şunu özellikle vurgulamak istiyorum ki, arkadaşlar hakikaten pandemi sürecinde sizler mesai mefhumunu tanımadan, mesai kavramının üzerinde bir gayreti, emeği ortaya koydunuz. O nedenle hepinizin bu güzel gayretini belediye başkanınız olarak yürekten kutluyorum, tebrik ediyorum. Çünkü bu süreci hep birlikte yapıyoruz, millet olarak da inşallah üstesinden geleceğiz. Zor bir süreç, sıkıntılı bir süreç…” diye konuştu. 

“KAZASIZ, BELASIZ ÇALIŞMALAR DİLİYORUM”

İşçilere özverili çalışmalarından dolayı müteşekkir olduğunu ifade eden Genç, “Devletimizin bir nebze olsun vaka sayılarını aşağıya indirmek, ölüm oranlarını azaltmak amacıyla aldığı tedbirler var. Şu anda o dönemde olmamıza rağmen sizler aynı şekilde olağanüstü gayretinizi ortaya koyuyorsunuz. O nedenle sizlere müteşekkirim. Aynı zamanda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramımız… Bu vesileyle de bayramınızı tebrik ediyorum. Sizin bayramınız, bizim bayramımızdır… O nedenle bir kez daha bayramımız kutlu olsun diyorum. Sizlere kazasız, belasız hayırlı çalışmalar diliyorum. Ramazan ayınızı da bir kez daha tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah (C.C) güzel bir şekilde bayrama da ulaşmayı nasip eder, inşallah…” sözlerine yer verdi.
 

Editör: TE Bilisim