Pegem Trabzon şoförler odası üyelerinin tüm yakınlarına yüzde 25’lik indirim kararı aldı. Pegem Akademi modern, yeni, rahat fiziksel imkanları, teknolojik alt yapısı en yeni ögelerden olan, eğitim ortamı, fiziki ortamı üniversite öğrencisi ve yetişkin eğitimine uygun, geniş, ferah sınıflarıyla öğrencilerin yüzlerini güldürdü. Pegem Akademi kurucularından Hasan Adanur aynı anda 350 kişilik öğrenci oturum kapasitesine imkanına sahip olan bir kurum olduklarını, söyledi.
 
Trabzon’da Kurs Merkezi Açığını Kapattı

Pegem Akademi birçok özelliği, imkanı, eğitim kalitesi ve sektörde uzman tecrübeli ve en iyi öğretmen kadrosuyla öğrenci sayısını daha da artırmayı hedefliyor. Öğrencilerin başarısını; sınırsız video ile ders izleme imkanı, zengin yayın desteği, 50.000 kişinin katıldığı Türkiye Geneli Sınavları, profesyonel öğrenci takip sistemiyle en üst düzeye getirmeyi amaçlıyor. Pegem Akademi  kurucularından Fatih Aydın Trabzon’da en büyük, Akcaabat-Söğütlü’de tek ulusal marka olduklarını, Trabzon’daki öğrencilerin Pegem markasıyla eğitim almayı hakkettiklerini ifade etti.

En Büyük Kpss Markası Trabzon’da Kazandırmaya Devam Ediyor

Pegem Akademi yönetim kurulu, Türkiye’nin en büyük KPSS markasıyla Trabzon’daki öğrencilerimizin Pegem kalitesiyle geleceklerini kazanma imkanı sunmaya devam edeceklerini’ belirtti. Pegem Akademi yönetim kurulunun ortak ifadesi: “Öğrencilerin hak ettiği fiziksel ortam ve sektördeki en iyi ve deneyimli kadroyla eğitim veriyoruz. Öğrencilerimizin geleceğini inşaa etmesi ve kazanması  bizim mutluluğumuzdur.”
 

Editör: TE Bilisim