Pınarca-Büyükharman-Sarmaşık-Göksel yolunda, 1,5 milyon TL maliyetle standartlara uygun olarak gerçekleştirilen 3 km’lik tarihi kervan yolunu denetleyen Zorluoğlu, kaliteli iş yapmaya özel önem verdiklerini kaydetti. 

Yol incelemesinin ardından Pınarca Mahallesi’nde bulunan Eyüpün Han’ında mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Zorluoğlu, sahilden içerde olan kırsal ilçelere pozitif ayrımcılık yapmak istediklerini kaydetti.  Zorluoğlu, “Sahilden içerde olan kırsal ilçelerimize pozitif ayrımcılık yapalım diyorum. Buralara biraz daha ulaşıp ilave hizmetler yapmamız lazım. Yılbaşından itibaren programlı şekilde, inşallah her sene üzerine biraz daha koyarak bütün ilçelerimize, kırsalımıza daha güzel hizmetler götüreceğiz.

Allah’ın izni ile Hayrat’ımızda daha fazla hizmet alır. Aciliyet sırasına göre işleri yapmaya devam edeceğiz. Her geldiğimizde halkımızın memnuniyetinin biraz daha artmış olduğunu görüyoruz. Bu durum beni çok mutlu ediyor. İncelediğimiz yol çalışmasını da beğendik. İnşallah durmak yok yola devam diyoruz” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinleri ise Başkan Zorluoğlu’na çalışmaları ve ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Zorluoğlu’nun Pınarca Mahallesi’ndeki temaslarında TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, genel sekreter yardımcıları ve daire başkanları da hazır bulundu.
Editör: TE Bilisim